2014-03-28 16:18:10
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Ο... ΣΧΕΔΟΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ «ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ» ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έχει μοιράσει 18 ασίστ στα τελευταία δύο ματς του Ολυμπιακού, έχοντας μόλις ένα λάθος.

Το Euroleague Greece παρουσιάζει Ο Ολυμπιακός σημείωσε την δεύτερη διαδοχική του νίκη στην β' φάση της Euroleague, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να πραγματοποιεί ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση. Ο Έλληνας γκαρντ μετά την αναμέτρηση με τη Λαμποράλ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μοίρασε και πάλι εννέα ασίστ, αυτή την φορά κόντρα στη Μάλαγα.

Ο Μάντζαρης στις τελευταίες νίκες των Πρωταθλητών Ευρώπης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει εννέα ασίστ ανά παιχνίδι και μόλις ένα λάθος σε 26,1 λεπτά χρόνου συμμετοχής! Απέναντι στους Βάσκους στο ΣΕΦ, ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας είχε πει για τον νεαρό γκαρντ πώς "ήταν ακριβώς η έκφραση του πώς θέλαμε να παίξουμε σήμερα. Πολλά συγχαρητήρια για το παιχνίδι του". Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είχε απέναντι στην ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο σε 27,5 λεπτά χρόνου συμμετοχής 5 πόντους με 1/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος. Χθες (27/3) κόντρα στη Μάλαγα τελείωσε το παιχνίδι με 2 πόντους, έχοντας 2/2 βολές, 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε 24 λεπτά χρόνου συμμετοχής.


Το Euroleague Greece στα μέσα Ιανουαρίου είχε γράψει για την αναλογία ασίστ/λαθών του Βαγγέλη Μάντζαρη και το γεγονός ότι οι προπονητές δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτή τη συσχέτιση. Ο Έλληνας γκαρντ, πάντως βρίσκεται και στην δεύτερη θέση στις ασίστ τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές πίσω από τον Κάρλος Αρόγιο της Γαλατάσαραϊ, ο οποίος είναι και ο κινητήριος μοχλός των Τούρκων στην προσπάθεια που κάνουν να προκριθούν στα προημιτελικά της Euroleague. Ο γκαρντ της Γαλατάσαραϊ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει 30 ασίστ, δηλαδή 7,5 ανά ματς, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης που είναι στην δεύτερη θέση έχει 28 (μοίρασε 5 με την Αρμάνι, 5 με τη Μπαρτσελόνα, 9 με τη Λαμποράλ και 9 με την Μάλαγα). Πίσω του βρίσκεται ο Τζαμόν Γκόρντον της Εφές με 26, ακολουθεί ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 24 και στην πέμπτη θέση είναι ο Βίκτορ Κριάπα με 21.

Παράλληλα, ο Μάντζαρης έχει σε 12 αγώνες στην δεύτερη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης 9 λάθη, τα οποία έχει κάνει στα ματς: Με Λαμποράλ στην Βιτόρια είχε 1, με την Εφές στο ΣΕΦ είχε 1, με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είχε 1, με την Μιλάνο στο ΣΕΦ είχε 2, με τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη είχε 3 και με τη Λαμποράλ στο ΣΕΦ είχε 1. Από εκεί και πέρα, στα δύο ματς με τη Φενέρμπαχτσε, με τη Μιλάνο στην Ιταλία, τη Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τη Μάλαγα εντός και εκτός δεν έκανε κανένα λάθος στο παιχνίδι του. Αν αναλογιστούμε και τις εμφανίσεις του στην πρώτη φάση της Euroleague, ο Μάντζαρης έχει σε 22 παιχνίδια 0,7 λάθη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ