2014-04-11 15:36:16
Φωτογραφία για Την Παρασκευή η Γλυκερία και το Σάββατο η Θεοδοσία Τσάτσου στην Πάτρα - Τιμές εισιτηρίων
Αυτό το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 θα βρεθεί στην Πάτρα η γνωστή και αγαπημένη ερμηνεύτρια που το ευρύ κοινό την γνώρισε ως τραγουδίστρια των «Μπλε» παλιότερα, η Θεοδοσία Τσάτσου για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση.

Θα τραγουδήσει στον «Μικρό Πρίγκιπα» στην Ρ. Φεραίου, ξεδιπλώνοντας ένα γοητευτικό και παραμυθένιο κόσμο σε μια σχεδόν 3ωρη παράσταση γεμάτη ήχους, μουσική και χορό μεταμορφώνοντας την νύχτα σε μια γιορτή.

Όντας αλλού.. μια τη βρίσκουμε σε έναν Ύποπτο Κόσμο, μια στη Θάλασσα, μια στη Λεωφόρο της Εύας, αλλά πάντα στο Κόκκινο με ένα Αγαπήσου, δημιουργεί έναν εντελώς καινούργιο ήχο. Η μουσική πάει ένα βήμα πιο πέρα. H Θεοδοσία Τσάτσου παρουσιάζει την εξέλιξη όσο αφορά τον ήχο της μπάντας σε νέες ενορχηστρώσεις και διασκευές.

Σε ένα ανανεωμένο ενεργειακό πεδίο η μουσική μεταμορφώνει τις ζωντανές παραστάσεις με έναν τρόπο δημιουργικό που το κοινό γίνεται ένα σε ένα στροβίλισμα που φτάνει στο «peak» της ψυχαγωγίας
. Η ιδιαίτερη ερμηνεύτρια (ένα από τα ωραιότερα κομμάτια της είναι το «Φοβάμαι») θα βρεθεί κοντά στους φίλους της, με τραγούδια από την προηγούμενη και επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της, τραγούδια από τις συνεργασίες της με τους Πυξ Λαξ, Γιώργο Μίχα και Mode Plagal, καθώς και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της ξένης μουσικής, LedZeppelin, KokoTaylor, κ.α.

Ένα πρωτοποριακό σήμα κατατεθέν από funky, groovy, rock, blues ρυθμούς που ξεφεύγουν από τις κλασσικές φόρμες μέσα από μια δυναμική σκηνική παρουσία, έντονο παλμό, απεριόριστη ενέργεια και συγκλονιστικές ερμηνείες.

Τα εισιτήρια στην Προπώληση κοστίζουν 10 ευρώ.

Φοιτητικό και ανέργων 8 ευρώ.

Προπώληση στα (Musical, Discover, Oro antico)

Στην πόρτα την βραδιά της συναυλίας τα εισιτήρια θα κοστίζουν 12 ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

Δώρο στα πρώτα 100 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ CD "A-ΓΑΠΗΣΟΥ" της Θ. Τσάτσου.

*Στο μεταξύ αυτή την Παρασκευή 11/4/2014 στις 21.30 το βράδυ θα γίνει στον ίδιο χώρο η συναυλία της δημοφιλούς λαικής ερμηνεύτριας Γλυκερίας που είχε αναβληθεί.

Η Γλυκερία υπόσχεται μία σχεδόν τρίωρη μουσική παράσταση με γενικό τίτλο «Το Ταξίδι ταξιδεύει» που θα περιλαμβάνει τραγούδια παραδοσιακά - έντεχνα - λαικά καθώς και επιτυχίες της μεγάλης Ελληνίδας ερμηνεύτριας. Η Γλυκερία θα εμφανιστεί μαζί με τον Βασίλη Προδρόμου στο τραγούδι, τον Ντάσο Κούρτι στο ακορντεόν, τον Γιώργο Ρόκα στο μπουζούκι, τον Κώστα Σέγγη στο πιάνο και τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη στην κιθάρα. Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Στέλιος Φωτιάδης.

«Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Και Ζαλίστηκα», «Όλη μου η ζωή», «Μία γυναίκα μπορεί», «Κανείς εδώ δεν τραγουδά», «Ότι αγαπώ είναι δικό σου», και άλλα γνωστά της κομμάτια αναμένεται να ακουστούν στη διάρκεια της μουσικής βραδιάς. Αξίζει να θυμίσουμε ότι τον Απρίλιο του 1985 η Γλυκερία είχε παρουσιάσει τον δίσκο «Τραγούδι Αισθηματικό» που απογείωσε στην κυριολεξία την καριέρα της.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ