2014-04-11 15:36:17
Φωτογραφία για Σαμαράς: Οι Έλληνες διαθέτουμε επιχειρηματικό πνεύμα, όταν τολμάμε τα καταφέρνουμε
«Οι Έλληνες διαθέτουμε επιχειρηματικό πνεύμα, όταν τολμάμε τα καταφέρνουμε», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια... φόρουμ με νέους επιχειρηματίες, στο πλαίσιο της επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

«Μαζί με αυτά τα νέα παιδιά, οραματιζόμαστε μία Ελλάδα η οποία στα επόμενά της βήματα, στα βήματα της ανάπτυξης θα δείξει αυτό το οποίο είναι το μεγάλο ζητούμενο. Εξωστρέφεια, καινοτομία και έμφαση στην εμπορευματικότητα των αγαθών και των υπηρεσιών της», τόνισε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «η νέα Ελλάδα χρειάζεται άτομα με νέες και φρέσκιες ιδέες.»

«Έχει γίνει πολύ μεγάλη εργασία, με τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού για να φτιάξουμε μία κοινωνία και μία αγορά που θα παράγει αντί να καταναλώνει, όπως είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα», σημείωσε και υπογράμμισε:

«Αυτή η νέα Ελλάδα είναι σχεδόν πραγματικότητα. Θεωρώ ότι η χώρα μας διαθέτει υλικό πολύ μεγάλης ακτινοβολίας και εμβέλειας».

«Δουλεύουμε στοχευμένα για την οικοδόμηση ενός ευνοϊκού οικοσυστήματος για νέους τομείς ανάπτυξης όπως είναι η ψηφιακή οικονομία. Ο πραγματικός λόγος αυτής της συνάντησης να ακούσουμε νέες ιδέες και νέες προτάσεις από νέους ανθρώπους που αποφάσισαν να τολμήσουν και που κάνουν τις ιδέες τους πράξεις», συμπλήρωσε ο Αντώνης Σαμαράς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ