2014-04-19 08:11:12
Φωτογραφία για Ηλειακό χρώμα στα χάρτινα καραβάκια του ρεκόρ Γκίνες
Στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας βρέθηκαν οι μαθητές των μεγάλων τάξεων των Δημοτικών Σχολείων Λάλα και Πελοπίου όπου συμμετείχαν στην κατάρριψη του ρεκόρ Γκίνες φτιάχνοντας το μεγαλύτερο περιστέρι με χάρτινα καραβάκια σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Τα σχολεία του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας είχαν προσκληθεί από τη διευθύντρια της ΕΘΝ.Ο.Α και εμπνεύστρια της εκδήλωσης κ. Ιλεάννα Κλοκώνη και μετέβησαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο με λεωφορείο που διέθεσε ο Δήμος μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η είσοδος των μαθητών των δημοτικών σχολείων Λάλα και Πελοπίου στο Στάδιο ήταν εντυπωσιακή όπως και το χειροκρότημα των 50.000 θεατών. Οι μαθητές κρατούσαν τη δάδα ομοίωμα από τους Ολυμπιακούς του Ναγκάνο που είχαν κατασκευάσει οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λάλα με ανακυκλώσιμα υλικά και η οποία θα εκτεθεί σε ειδική έκθεση μαζί με τις δάδες όλων των σχολείων που συμμετείχαν. Τα 500 χάρτινα καραβάκια των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Λάλα και Πελοπίου είναι πλέον μέρος ενός ρεκόρ Γκίνες που στέλνει σε όλους μήνυμα Ειρήνης και Συναδέλφωσης των λαών.

Πηγή: ilialive
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ