2014-04-23 21:06:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Η νέα δικαστική απόφαση σε βάρος του ΟΑΕΕ που δικαιώνει τους εμπόρους
Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας έχει ως εξής:

Το τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Πατρών (1ο τμήμα) με την απόφαση του 66/2014, έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση συναδέλφων μας προς τον ΟΑΕΕ, τα αιτήματα:

Να προβεί στην θεώρηση των βιβλιάριων υγείας τουςΣτην κατάταξη ενός εκάστου στην μικρότερη δυνατή κλίμακα εισφορών και στην 001Να απέχει από κάθε πράξη ζημίας εις βάρος τους αναγκαστικών μέτρων με σκοπό την είσπραξη των ληξιπροθέσμων οφειλών τουςΝα χορηγηθεί το δικαίωμα λήψης ασφαλιστικής ενημερότητας.

Ο οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) πρέπει να υποχρεωθεί να θεωρήσει τα βιβλιάρια ασθενείας των αιτούντων για το τρέχον ημερολογιακό έτος.

Με εντολή της Διοικήτριας του ΟΑΕΕ δεν υλοποιείται απόφαση του Δικαστηρίου. Τους ασφαλίζουν μόνο για ένα μήνα.

Η άρνηση της υλοποίησης της απόφασης εγείρει πλήθος ερωτηματικών.


Ο ΕΕΣΠ προχωρά άμεσα σε:

Έγγραφο προς την Διοικήτρια που ζητά εξηγήσειςΘα φέρει το θέμα στο Πανελλαδικό Συνέδριο της ΕΣΕΕ που θα γίνει την 25-27 Απριλίου, για Πανελλαδική αντιμετώπισηΘα προχωρήσει σε ομαδικές προσφυγές για την δικαίωση όλων των ανασφάλιστων ΣυναδέλφωνΘα ζητήσει από το Συνέδριο την δημόσια καταγγελία όσων δεν υλοποιούν την απόφαση του δικαστηρίου, της Διοικήτριας, του Υπουργείου, της ΚυβέρνησηςΘα φέρει το θέμα στην Βουλή

Η απόφαση ανοίγει νέους δρόμους και δείχνει ότι η επιμονή και υπομονή των Συναδέλφων μας, έφερε τη δικαίωση, όχι μόνο για αυτούς αλλά και για το σύνολο των ανασφάλιστων.

Το Δ.Σ. του ΕΕΣΠ συγχαίρει δημόσια τον Δικηγόρο Κο Κρηνίδη Γιάννη για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης και απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους Συναδέλφους για τον αγώνα τους.

Κανείς μόνος στην κρίση.

Περίθαλψη σε όλους.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ