2014-04-30 21:44:14
Φωτογραφία για Το μήνυμα από καρδιάς της δικηγόρου Υπ. Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Φραγκάκη με τον συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ Ανθρώπινη Πόλη
Φίλες & φίλοι,

Χαίρομαι ειλικρινά που είμαι για πρώτη φορά υποψήφια δημοτικός σύμβουλος και κατέρχομαι με το συνδυασμό του δημάρχου Γιώργου Πατούλη ΜΑΡΟΥΣΙ Ανθρώπινη Πόλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου. Είμαι περήφανη για το Μαρούσι μας. Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, εδώ εργάστηκαν και εργάζονται οι γονείς μου, εδώ δημιούργησα τη δική μου οικογένεια Αγαπώ την πόλη μας, την ομορφιά και τη ζωντάνια της, το πείσμα της να μένει όρθια και δυνατή μέσα στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία των τελευταίων δεκαετιών. Δεν ήμουν ποτέ απούσα από τη δημόσια δράση, τόσο ως εκλεγμένη σύμβουλος στο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (2013-2014), όσο και με την καθημερινή μου επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα ως νέα δικηγόρος στον Ιατρικό Σύλλογο, στην ελεύθερη δικηγορία και αλλού.

Στα δύσκολα υπάρχουν δύο δρόμοι να ακολουθήσεις. Ο ένας είναι απλά να παρακολουθείς, να καταγγέλλεις, να περιγράφεις τα προβλήματα, ενδεχομένως να οργίζεσαι και να αγανακτείς.


Ο δεύτερος είναι πιο δύσκολος, αλλά σίγουρα και πιο γοητευτικός: να αποφασίζεις να μπαίνεις στη μάχη και να προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, ώστε να συμβάλεις στην κοινή προσπάθεια να πετύχεις κάτι παραπάνω για την πόλη σου, τον τόπο σου, τους συνδημότες και τους συμπολίτες σου.

Επέλεξα το δεύτερο δρόμο. Επέλεξα να δώσω τον αγώνα αυτό δίπλα στο δήμαρχο Γιώργο Πατούλη και τη δημοτική του ομάδα. Στέκομαι δίπλα του, όχι μόνο επειδή τον γνωρίζω καλά και έχω συνεργαστεί μαζί του. Αλλά, κυρίως, επειδή κατάφερε να κρατήσει όρθια την πόλη, να διεκδικήσει υπεύθυνα και αποτελεσματικά, να δείξει έμπρακτα αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση και να ισορροπήσει, παράλληλα, τα οικονομικά του Δήμου μας. Στέκομαι στο πλευρό του, επειδή είναι από εκείνους που αξίζουν να συνεχίσουν!

Στις 18 Μαΐου δεν ζητώ το σταυρό σας απλά ως νέα επιστήμονας. Ξέρω πολύ καλά ότι την ιδιότητα αυτή διαθέτουν πολλές και πολλοί συνδημότες μας.

Ζητώ να είμαι μία από τις τρεις επιλογές σας γιατί έχω διάθεση να προσφέρω, με προσήλωση σε στόχους και αποτελέσματα και με αισιοδοξία. Με δουλειά και θετική σκέψη, μπορούμε να τα καταφέρουμε ακόμα καλύτερα και η πόλη μας να εξελιχθεί σε μια ευρωπαϊκή πόλη-πρότυπο, ακόμα πιο λειτουργική, ακόμα πιο όμορφη. Μπορούμε!

Με τιμή,

Κατερίνα Φραγκάκη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Με το συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ Ανθρώπινη Πόλη του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ