2014-05-05 11:07:05
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ... ΜΑΧΗ ΤΩΝ PLAY OFFS ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Στη μάχη των πλέι οφ θα μπει από αύριο (06/05, 16.05) ο Ολυμπιακός και θέλει να στείλει από νωρίς το... μήνυμα.

Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ τον Άρη και ο στόχος τους είναι διπλός. Αφενός να επικρατήσουν, παίρνοντας προβάδισμα για πρόκριση στην προημιτελική σειρά με τους Θεσσαλονικείς. Αφετέρου να συνδυάσουν την κατάκτηση του ροζ φύλλου με καλή εμφάνιση, αποδεικνύοντας πως είναι πανέτοιμοι για τη διεκδίκηση του μεγάλου φετινού στόχου τους: της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Στο Λιμάνι περιμένουν και από τον κόσμο τους να στείλει ανάλογο μήνυμα, στήριξης. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν χαρίσει πολλές ευχάριστες στιγμές τα τελευταία χρόνια στον ερυθρόλευκο κόσμο και το ίδιο θα επιχειρήσουν να κάνουν και τώρα, στο δρόμο προς την επιστροφή τους στην κορυφή στην Α1. Το ελάχιστο που ζητούν από τους οπαδούς τους είναι η στήριξή τους.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του αύριο (06/05) τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος είναι τραυματίας στο αριστερό γόνατο. Υγιείς είναι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του, που θα ολοκληρώσουν σήμερα το απόγευμα (05/05), με μονή προπόνηση, την προετοιμασία τους στο φαληρικό στάδιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ