2014-05-22 11:00:14
Φωτογραφία για ΕΠΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ... ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!
Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού με Μίτσελ, Καρεμπέ, Βρέντζο και Ισά θα είναι το Σάββατο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Λισαβόνα, ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο και είναι ευνόητο ότι θα υπάρξουν επαφές και συζητήσεις που θα έχουν σχέση με τις μεταγραφικές επιδιώξεις των ερυθρόλευκων.

Εκτός από τον Ντιέγκο, υπάρχει ένας ακόμη παίκτης που παίζει στην Ατλέτικο και είναι από παλιά στην... ατζέντα του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον Αργεντινό διεθνή εξτρέμ Χοσέ Σόσα, ο οποίος ανήκει στη Μέταλιστ και είναι δανεικός στην ομάδα της Μαδρίτης, με τον Σιμεόνε να μην τον χρησιμοποιεί πολύ και τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να αποτελεί μια αξιοσημείωτη περίπτωση για μια θέση που ψάχνει παίκτη ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος όσον αφορά την επιθυμία του Άλφρεντ Φινμπόγκασον να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, για την πολύ δύσκολη περίπτωση του Ισλανδού μπόμπερ για τον οποίο η Χέρενφεν ζητάει σε πρώτη φάση 9 εκ. ευρώ και θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για αυτόν το στόχο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ