2014-05-28 19:49:31
Φωτογραφία για Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ληστείας της ηλικιωμένης - Ποια τα κίνητρα του εγκλήματος
Θολό παραμένει για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών το τοπίο σχετικά με τον δράστη και τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του και σκότωσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα 86χρονη στο σπίτι της στον Ψαθόπυργο Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, από την ΕΛ.ΑΣ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς το σπίτι της άτυχης γυναίκας, αφενός δεν βρέθηκε αναστατωμένο και αφετέρου προσωπικά αντικείμενα αξίας, χρήματα και τιμαλφή που υπήρχαν σε αυτό δεν αφαιρέθηκαν, γεγονός που καταδεικνύει σε πρώτη φάση πως κίνητρο του δράστη δεν ήταν η ληστεία.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως ο «πιστολέρο», σημάδεψε και πυροβόλησε την ηλικιωμένη από παράθυρο του σπιτιού και ενώ αυτή βρισκόταν στο εσωτερικό του, αυτό δικαιολογεί και την ύπαρξη σπασμένων τζαμίων στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται πως το έγκλημα που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και το Πανελλήνιο, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης. Την άτυχη 86χρονη βρήκε σημερα λίγο μετά τις 11.30 το πρωί συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία.


Η κυνηγετική καραμπίνα του δράστη, έπληξε θανάσιμα την ηλικιωμένη στην θωρακική και κοιλιακή χώρα, όπου και βρέθηκαν τραύματα από σκάγια.

Την έρευνα της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας που είχε μεταβεί πρόσφατα στον Ψαθόπυργο προκειμένου να περάσει εκεί τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο patratora.gr, πως πρόκειται για ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση όσον αφορά την εξιχνίαση της, αφού ο δράστης φαίνεται πως δεν έχει αφήσει «ίχνη»…!

Την ίδια ώρα άνθρωποι που γνώριζαν την ηλικιωμένη κάνουν λόγο για μια ήσυχη και προσχαρη γυναίκα που δεν είχε διαφορές με κανέναν.

Διαβάστε επίσης:

ΝΕΟΤΕΡΑ: Έξω από το παράθυρο δέχθηκε τον πυροβολισμό η ηλικιωμένη γυναίκα!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ