2014-05-31 02:03:10
Φωτογραφία για Στο κελί για δύο ώρες ο Πολυκάρπου της ΚΙΣΑ
Τη συμπαράσταση των πολιτών ζητεί με επείγουσα αποψινή της ανακοίνωση η ΚΙΣΑ, ζητώντας όπως σταλούν γράμματα διαμαρτυρίας στον Υπουργό Δικαιοσύνης και... Δημόσιας Τάξης, Ιωνά Νικολάου, για τη σύλληψη του Εκτελεστικού Διευθυντή της οργάνωσης, Δώρου Πολυκάρπου.

"Συνελήφθη ψες από τη Διεύθυνση του Χώρου Κράτησης Άτυπων Μεταναστών Μεννόγειας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με χειροπέδες στις Κεντρικές Φυλακές στη Λευκωσία για τη μη αποπληρωμή ενός εξώδικου προστίμου, ύψους 160 ευρώ, το οποίο αφορά παράνομη στάθμευση στο Δήμο Λευκωσίας το 2007", αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΙΣΑ.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ κατά πόσον ευσταθούν οι ισχυρισμοί της ΚΙΣΑ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε ότι η Αστυνομία συνέλαβε το συγκεκριμένο πρόσωπο επειδή εκκρεμούσε εναντίον του φυλακιστήριο ένταλμα Δικαστηρίου για το οποίο είχε ενημερωθεί από την Αστυνομία.

"Το συγκεκριμένο πρόσωπο και όχι ως Εκτελεστικός Διευθυντής της ΚΙΣΑ ή με οποιανδήποτε άλλη ιδιότητα", είπε ο κ. Αγγελίδης, "ενημερώθηκε για το δικαστικό ένταλμα και του ζητήθηκε να πληρώσει το πρόστιμο διαφορετικά θα έπρεπε να συλληφθεί και η σύλληψή του έγινε στο πλαίσιο της ισότητας, νομιμότητας και ίσης μεταχείρισης όλων των πολιτών".
alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ