2014-06-20 17:01:49
Φωτογραφία για Ξεκαθάρισε την ντουλάπα σου και ξεκινά από την αρχή!
Της Αλεξία Κλωνάρη

Παραδέξου το! Η ντουλάπα σου είναι γεμάτη αλλά πόσες μα πόσες φορές δεν σκέφτηκες ότι δεν έχεις τίποτα να φορέσεις...Στις σχέσεις σου δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά εάν δεν ξεκαθαρίσεις το παρελθόν σου. Το ίδιο συμβαίνει και με την ντουλάπα σου. 

Οι νέες αγορές πάντα σε γεμίζουν με ενθουσιασμό μέχρι να περάσει λίγος καιρός και τελικά να καταλήξουν σε μια γωνία. Το πρώτο βήμα για να βρεις το στυλ σου και να μην έχεις τίποτα να ζηλέψεις από μια fashionista είναι να τακτοποιήσεις σωστά την ντουλάπα σου.

1.Φρόντισε πρώτα από όλα να την καθαρίσεις καλά και βάλε αρωματικά. Εκτός από αποξηραμένα μυρωδικά όπως λεβάντα ή ροδοπέταλα μια έξυπνη και οικονομική ιδέα είναι η εξής:

Πάρε ένα μεγάλο και αρωματικό σαπούνι της επιλογής σου, κόψε το σε μικρά κομμάτια και γέμισε πουγκάκια. Μοίρασε τα στην ντουλάπα σου και απόλαυσε τη φρεσκάδα στα ρούχα σου!


2.Τοποθέτησε σ‘ ένα μέρος ξεχωριστά τις φούστες, σε άλλο τα παντελόνια, τα φορέματα, τα πουκάμισα, τα πουλόβερ και γενικά κατηγοριοποίησε τα!

3.Βάψε την ντουλάπα σου σε έντονα χρώματα. Αυτή η αλλαγή θα δώσει ένα αέρα ανανέωσης στο χώρο σου αλλά θα σου φτιάξει και την διάθεση. Θα δεις τα ρούχα σου με άλλο μάτι!

4.Επιτέλους δώρισε ότι δεν φοράς τα τελευταία 10 χρόνια!!Αν δεν το έχεις βάλει μέχρι τώρα δεν θα το βάλεις ποτέ! Κράτησε μόνο μερικά vintage κομμάτια.

5.Τακτοποίησε τα ρούχα, τις τσάντες σου, τα παπούτσια και τις ζώνες με βάση τα χρώματα και δημιούργησε ένα μεγάλο ουράνιο τόξο.

6. Last but not least δώσε χώρο στα κοσμήματα σου έτσι ώστε να βλέπεις τα περισσότερα με την πρώτη ματιά.

Πηγή: outnow.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ