2014-06-28 12:14:05
Φωτογραφία για ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ... ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΝΤΕΡ! (PHOTO)
Έχουμε μάθει από το 2009 που είμαστε στον... αέρα να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους,με βάση αυτά που πιστεύουμε, είτε αυτά είναι σωστά, είτε είναι λάθος.

Έτσι και τώρα, χωρίς πολλά πολλά και απ'όσα έχουμε δει με τα μάτια μας στην περσινή Ευρωλίγκα, στην υπόθεση του Οθέλο Χάντερ θα πούμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει πολύ καλύτερο παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Χάντερ είναι ένας παίκτης που ΔΕΝ μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό, παίκτης περιορισμένων δυνατοτήτων. Προσοχή, δε λέμε ο Ολυμπιακός να δώσει ένα "καράβι" λεφτά για να κάνει το... "μπαμ", λέμε ότι θα πρέπει να ψάξει περισσότερο τις επιλογές του για τον παίκτη που θα έρθει στη συγκεκριμένη θέση.

Ο υγιείς Μενσά-Μπονσού θα ήταν σίγουρα ένα σκαλοπάτι καλύτερος. Τα παραπάνω επιβεβαίωσε ακόμα μία φορά η χθεσινή εμφάνιση του παίκτη στον 7ο τελικό με την Αρμάνι Μιλάνο που ήταν... κάτω του μετρίου σε αγώνα που η μπάλα "έκαιγε".


Παίκτης που σε 10 αγώνες Ευρωλίγκας, με συνολική συμμετοχή 208'.08" εκτέλεσε... 4 βολές και πήρε όλες κι όλες 61 προσπάθειες συνολικά (57 δίπονα και 4 τρίποντα) στο συγκεκριμένο ρόστερ της Μοντεπάσκι Σιένα, είναι προφανές ότι δε μπορεί να προσφέρει και πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό.

Επίσης, με δεδομένη την αδυναμία του Ντάνστον στις ελεύθερες βολές, καλό θα ήταν ο παίκτης που θα έρθει να μπορεί να βάζει και καμία βολή. Φτάνει πια αυτό το εξοργιστικό 50% από την γραμμή της φιλανθρωπίας. Ας αναλογιστούν οι υπεύθυνοι πόσοι αγώνες χάθηκαν πέρσι από το τραγικό ποσοστό της ομάδας στις βολές και μόνο!

Σίγουρα αυτοί που αποφασίζουν -λογικά- θα ξέρουν καλύτερα, αλλά γνώμη μας και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ είναι ότι ο παίκτης δεν κάνει. Δε θα μπούμε σε... τεχνικά χαρακτηριστικά, αν δηλαδή παίζει με πλάτη, αν έχει καλό σουτ, αν είναι γρήγορος, αν παίζει καλά το PNR και άλλα τέτοια. Ίσως η τιμή του για αυτά που "παίζει" είναι ικανοποιητική, αλλά για μία ομάδα που θέλει να είναι στην elite τη Ευρώπης, δε μπορεί να είναι αυτό το κριτήριο. Όχι τίποτα άλλο, το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση Πέτγουεϊ, δηλαδή για 250 χιλ.... είναι καλός! Ε, δε μπορεί να πηγαίνει έτσι μάγκες εφόσον θέλουμε τρόπαια και Ευρωπαϊκές κούπες.

Ας ελπίσουμε η επιλογή του, αν και εφόσον έρθει τελικά στον Θρύλο, ν'αποδειχθεί σωστή και εμείς 100% λάθος, αν και εκτίμηση δική μας είναι ότι θα προσφέρει κάτι σαν αυτά που πρόσφερε ο Σίμονς ή ο... Σερμαντίνι.

Τα ρεπορτάζ λοιπόν, λένε ότι ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ο παίκτης θα πιάσει λιμάνι. Εμείς παρακαλάμε να συμβεί τελικά το... απρόοπτο και ο παίκτης να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Αν θες να ανέβεις επίπεδο, ΔΕΝ πηγαίνεις σε λύσεις τέτοιου επιπέδου.

Ακολουθούν αναλυτικά τα στατιστικά του παίκτη στην περσινή Ευρωλίγκα... 
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ