2014-06-30 17:27:39
Φωτογραφία για Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος Ρομά που μετέφερε χασίς με το ΚΤΕΛ από το Μενίδι
Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί ο 33χρονος Ρομά ο οποίος και συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στο σταθμό του ΚΤΕΛ στο Αίγιο να έχει κρυμμένα στις αποσκευές του 9,5 κιλά κάνναβης.

Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου Ανακριτή από τον οποίο και είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί και με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα αποφασίστηκε να προφυλακιστεί.

Να υπενθυμίσουμε πως για περισσότερους από τρεις με τέσσερις μήνες η σπείρα διακίνησης ναρκωτικών που είχε την «έδρα» της το Μενίδι Αττικής και μέλος της οποίας ήταν ο 33χρονος άνδρας, μετέφερε με το ΚΤΕΛ μεγάλες ποσότητες χασίς στην Αχαΐα και τα διακινούσε στις πιάτσες της Πάτρας και του Αιγίου.

Οι πληροφορίες για τη δράση των μελών της σπείρας είχαν φτάσει στους άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών και την περασμένη Πέμπτη αστυνομικοί παρακολουθούσαν το δρομολόγιο της μεταφοράς των ναρκωτικών από το ΚΤΕΛ του Κηφισού στην Αθήνα μέχρι και το Αίγιο.


Όταν κατέφθασε ο δράστης στο Αίγιο κατέβηκε για να παραλάβει τις αποσκευές του μέσα στις οποίες είχε κρύψει τα ναρκωτικά και εκεί τον «τσίμπησαν» οι αστυνομικοί. Στο σακβουαγιάζ του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 9,5 κιλά κάνναβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κύκλωμα διακινούσε τα ναρκωτικά μόνο καθ’ αυτό τον τρόπο, ώστε να αποφύγει οποιονδήποτε τροχονομικό έλεγχο κατά τη μεταφορά τους προς την Αχαΐα.

Αναζητούνται, πλέον οι "εγκέφαλοι" της σπείρας, όλοι ΡΟΜΑ από την περιοχή του Μενιδίου.

Πηγή: patrastimes
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ