2014-06-30 17:34:11
Φωτογραφία για Πώς να φωτίσεις τα μαλλιά σου για το καλοκαίρι: Ένας οδηγός για κάθε απόχρωση!
Δύο πράγματα μπορεί να συμβούν αν αποφασίσεις να ανοίξεις λίγο το χρώμα των μαλλιών σου: είτε να σου αρέσει πολύ είτε να το μετανιώσεις. 

Για να μη νιώσεις το δεύτερο δες τον οδηγό ανοίγματος χρώματος για κάθε απόχρωση μαλλιών.

Αν τα μαλλιά σου είναι μαύρα και δεν τα έχεις βάψει ποτέ τότε μερικές σοκολατένιες ανταύγειες είναι ότι πρέπει. Αυτές θα φωτίσουν τα μαλλιά σου και θα τους δώσουν νέα ζωή.

Αν τα μαλλιά σου είναι φυσικά ξανθά τότε θα ήταν ωραίο να προτιμήσεις μία χρυσή σομπρέ απόχρωση. Και το σομπρέ είναι το υποκατάστατο του ομπρέ. Όταν δηλαδή δε είσαι φαν του ομπρέ μπορείς να διαλέξεις απλά ένα πιο φυσικό ξεθώριασμα στο χρώμα των μαλλιών σου το οποίο είναι επίσης τέλειο για το καλοκαίρι.

Αν τα μαλλιά σου είναι καστανά-σοκολατένια μπορείς να τα φωτίσεις βάζοντάς τους λίγο κόκκινο.

Αν έχεις ανοιχτά καστανά μαλλιά μπορείς να τα φωτίσεις κάνοντάς τους μερικές χρυσές ανταύγειες. Θα σου δώσουν το λουκ της ηλιοκαμμένης.


Αν είσαι φυσική κοκκινομάλλα μπορείς να κρατήσεις ένα ελαφρύ κόκκινο στις ρίζες και να δημιουργήσεις ένα χρυσό ομπρέ προς τα κάτω.

Αν τα μαλλιά σου είναι σκούρα ξανθά μπορείς να αφήσεις τις ρίζες σου στο φυσικό τους χρώμα και να ανοίξεις τα υπόλοιπα μαλλιά σου κάνοντάς τους σομπρέ.

Αν είσαι φυσική ξανθιά μπορείς να φωτίσεις όλο το πρόσωπό σου προσθέτοντας μερικές ανταύγειες είτε πιο σκούρες είτε πιο ανοιχτές σε όλα τα μαλλιά σου.

Αν είσαι πολύ ανοιχτή ξανθιά δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να φωτίσεις ακόμα περισσότερο τα μαλλιά σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μερικές χρυσές ανταύγειες γύρω από το πρόσωπό σου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ