2014-07-03 11:59:49
Φωτογραφία για Εσπευσμένα στο χειρουργείο η Μαρία Καβογιάννη
Η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Λυσιστράτη», όπου πρωταγωνιστούν η Μαρία Καβογιάννη, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Νάντια Κοντογεώργη ήταν έτοιμη να ανέβει, μέχρι που ένα ατύχημα ανέτρεψε τα σχέδια.

Κατά τη διάρκεια της πρόβας τζενεράλε, το βράδυ της Τετάρτης, η Μαρία Καβογιάννη έπεσε από τη σκηνή και έσπασε το χέρι της. Η πρωταγωνίστρια, που θα υποδυόταν τον ομώνυμο ρόλο του έργου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σήμερα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η παράσταση θα έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων, αλλά η πρεμιέρα της αναβλήθηκε. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν επίσης οι: Αντώνης Λουδάρος, Καίτη Κωνσταντίνου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Νάντια Κοντογεώργη, Μαργαρίτα Βαρλάμου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Τζίνη Παπαδοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Δημήτρης Παπανικολάου, Θωμάς Γκαγκάς, Ελίνα Μάλαμα, Βασίλης Πουλάκος, Γεράσιμος Σκαφίδας.

Το ατύχημα της ηθοποιού αποκάλυψε στο Πρωινό ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας, λέγοντας, "Να πω κάτι δυσάρεστο. Σήμερα ήταν να ξεκινήσει η Λυσιστράτη. Ήταν να παίξει σήμερα στο θέατρο Βράχων και αύριο στη Νίκαια. Ωστόσο, έπεσε η Μαρία η Καβογιάννη και έσπασε το χέρι της. Να της ευχηθούμε περαστικά, γιατί σήμερα θα χειρουργηθεί η γυναίκα. Άρα αναβάλλεται και η σημερινή και η αυριανή παράσταση. Με κάποιο τρόπο από την εταιρία παραγωγής θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω, δεν θα τα χάσετε!", είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Πηγή: madata
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ