2014-07-21 13:03:24
Φωτογραφία για Χλιδάτη κλινική στο Βόλο είναι ανάμεσα στους μπαταχτσήδες του νερού
Κλινική των… βορείων προαστίων του Βόλου, εμφανίζεται ωςμεγαλο-οφειλέτης στη ΔΕΥΑΜΒ...Εχει να πληρώσει λογαριασμούς ύδρευσης πάνω από ένα χρόνο και υπό την απειλή διακοπής της υδροδότησης, καλείται να προχωρήσει σε ρύθμιση του χρέους της, ύψους 30.812,70 ευρώ!

Το θέμα έρχεται προς συζήτηση στην επικείμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιουλίου, στις 2 το μεσημέρι. Για την κλινική που πάσχει απότην… ασθένεια των χρεών ύδρευσης – αποχέτευσης, η περίοδος… χάριτος πέρασε και πλέον καλείται να περάσει από τα ταμεία της επιχείρησης.

Σύμφωνα με το σχέδιο συμφωνητικού ρύθμισης οφειλών, θα πρέπει αρχής γενομένης από τον Αύγουστο, να καταβάλλει μέσα στις πέντε πρώτες ημέρες κάθε μήνα, δόση ύψους 1.283,86 ευρώ. Η αποπληρωμή προβλέπεται να γίνει σε διάστημα δύο ετών (24 μηνιαίες δόσεις). Μάλιστα, οι όροι είναι αυστηροί απέναντι στην Κλινική,που σε περίπτωση που δεν καταβάλλει έστω και μία δόση, η ΔΕΥΑΜΒ έχει το δικαίωμα να επιδιώξει δικαστικά ή με κάθε νόμιμο μέσο, την είσπραξη της οφειλής, τόκων και τυχόν δικαστικών εξόδων.


Πάντως η συγκεκριμένη περίπτωση επιχείρησης του ιδιωτικού τομέα που εμφανίζεται ως μεγαλο-οφειλέτης της ΔΕΥΑΜΒ, δεν είναι η μοναδική. Συνολικά, στα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ οφείλονται 5,5 εκ. ευρώ από απλήρωτους λογαριασμούς, που δεν είναι μόνο ιδιωτών, αλλά και φορέων του Δημοσίου, όπως το Νοσοκομείο, ο Ο.Λ.Β. αλλά και ο ίδιος ο Δήμος, που έχουν προχωρήσει σε ρυθμίσεις των οφειλών τους.

Το θέμα έρχεται προς συζήτηση στην επικείμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιουλίου, στις 2 το μεσημέρι. Για την κλινική που πάσχει από την… ασθένεια των χρεών ύδρευσης – αποχέτευσης, η περίοδος… χάριτος πέρασε και πλέον καλείται να περάσει από τα ταμεία της επιχείρηση.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ