2014-07-22 01:39:32
Φωτογραφία για Ρεζίλι έγινε η Κέιτ Γουίνσλετ! Μάθετε γιατί!
Η μαμά του σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον διαψεύδει την ιστορία που είχε ευρέως διαδοθεί περί ηρωικής της διάσωσης από τη διάσημη ηθοποιό πριν από τρία χρόνια.

Το 2011 μεγάλη αίσθηση είχε προκαλέσει η φωτιά που κατάκαψε τον παράδεισο του σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον (sir Richard Branson) στο νησί Νέκερ, θέτοντας μάλιστα σε κίνδυνο και τις ζωές όσων φιλοξενούσε εκείνον τον Αύγουστο.

Ανάμεσα στον κόσμο που βρισκόταν εκεί εκείνες τις μέρες, η μητέρα του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου και η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) με τα δύο παιδιά της και τον τότε αγαπημένο της.

Τότε, τον γύρο του κόσμου είχε κάνει η είδηση ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε σώσει την Ιβ Μπράνσον (Eve Branson) κουβαλώντας τη στην αγκαλιά στα σκαλοπάτια, είδηση που είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Ρίτσαρντ.

Έλα όμως που έρχεται τώρα η 90χρονη κυρία να διαψεύσει την πολυδιαφημισμένη ηρωική πράξη.


"Αν δεν ήταν τα εγγόνια μου δεν θα ζούσα σήμερα", αποκαλύπτει η Ιβ Μπράνσον μιλώντας στο περιοδικό "Observer", εξηγώντας ότι η Γουίνσλετ την κουβάλησε στην ουσία μόνο τέσσερα σκαλοπάτια.

"Θα μπορούσα να τα είχα κατέβει μια χαρά και μόνη μου", συνεχίζει η κυρία Μπράνσον δίνοντας και τη δική της εκδοχή για τον "ηρωισμό" της Γουίνσλετ.

"Νομίζω πως ανησυχούσε ότι καθυστερούσα τα παιδιά της στις σκάλες γι' αυτό και με σήκωσε", εξήγησε η Ιβ κάνοντας την νυφαδιά της ολίγον... ρόμπα!

Για την ιστορία, σε εκείνες τις διακοπές η Κέιτ γνώρισε τον Νεντ Ροκενρόλ, ανιψιό του Μπράνσον και σήμερα σύζυγό της και πατέρα του τρίτου της παιδιού.

Προς το παρόν απάντηση από την πλευρά της Γουίνσλετ δεν έχουμε...
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ