2014-07-22 17:48:07
Φωτογραφία για ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ... ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ
Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ από την Γκεντσλερμπιρλιγκι αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη σε οριστική συμφωνία όπως τονίζεται τόσο από την πλευρά της ομάδας όσο και από αυτή του Σουηδού εξτρέμ.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μπόγιαν Κρκιτς, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν προσεγγίσει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και συνεχίζουν την προσπάθεια να τον πείσουν να παίξει στην Ελλάδα, κάτι όμως που παραμένει εξαιρετικά δύσκολο καθώς ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει σοβαρές προτάσεις από Αγγλία και Ισπανία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όσο για τον Γέλε Βόσεν, επιβεβαιώνεται ότι είναι ένας παίκτης που έχει προταθεί και αρέσει στον Ολυμπιακό αλλά δεν έχει ληφθεί προς το παρόν απόφαση για το αν θα γίνει κίνηση απόκτησής του με πρόταση στη Γκενκ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Δεν φαίνεται, τέλος, ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει θέμα Αμραμπάτ για τον Ολυμπιακό παρά τα όσα γράφτηκαν περί προχωρημένων επαφών για τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή της Γαλατά, δίχως πάντως να αποκλείεται οριστικά η περίπτωση να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός στη συνέχεια με τον 27χρονο εξτρέμ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ