2014-07-24 11:41:23
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: H τρισμέγιστη παρουσιάστρια, το iPhone και το τρελό γέλιο...
Το πάλεψε στα πρωινά, το πάλεψε στα μεσημεριανά και κατέληξε στα παιχνίδια "απάτη" των μεγάλων καναλιών να πουλάει... χρήμα για να βρουν λέξεις οι απελπισμένοι τηλεθεατές. Οι άνθρωποι που δούλευαν μαζί της (και δεινοπάθησαν) έχουν να θυμούνται σκηνικά απείρου κάλους. Ένα από αυτά είναι όταν η παρουσιάστρια παρήγγειλε κινητό iPhone από εταιρεία και την καθυστέρησαν. Διαβάστε το παρασκήνιο πιο κάτω και κλάψτε Βάζει λοιπόν η τρισμέγιστη μεγαλοπαρουσιάστρια - δημοσιογράφος ένα από τα κορίτσια της παραγωγής να καλέσει την εταιρεία για να δει τι γίνεται με την εξέλιξη της παραγγελίας της. Ο υπεύθυνος της εταιρείας έκανε το λάθος να πει πως δεν βρίσκει την παραγγελία καταχωρημένη και τότε γίνεται το αυτονόητο. Αρπάζει λοιπόν η μεγαλοπαρουσιάστρια το τηλέφωνο και πετάει την εξής ατάκα με την ψευδή προφορά της:

"Α.Τ. παρουσιάστρια/δημοσιογράφος, τι δεν καταλαβαίνετε; Γιατί έχετε καθυστερήσει  την παραγγελία μου;"


Φυσικά ο υπεύθυνος της εταιρείας έμεινε "παγωτό" με την κα Ψωνισμένη - Αποτυχημένη, ενώ όσοι βρέθηκαν μπροστά στο σκηνικό μέσα στο γραφείο έλιωσαν στο γέλιο.

Άλλο σκηνικό που έχουν να θυμούνται οι συνεργάτες της είναι που κάθε πρωί έφερνε γλυκά από τον φούρνο της γειτονιάς της και δεν έκανε τον κόπο να τα ανεβάσει στο στούντιο. Έτσι λοιπόν, "έχωνε" κορίτσι από την παραγωγή να τα φέρνει από το αυτοκίνητό της με την εξής ατάκα: "T. κατέβα στο αμάξι μου να πάρεις τα γλυκά, Β. βάψε με..."

Φυσικά η Α. με αυτή την συμπεριφορά απλά "δεν πήγε πουθενά"... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ