2014-08-02 12:47:58
Φωτογραφία για ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ... «CR7»!
Ένας Αμερικανός κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο διεκδικώντας την παγκόσμια αποκλειστικότητα της χρήσης του... "CR7"!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "contra.gr", ο Κρίστοφερ Ρένζι από το Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ απευθύνθηκε στο αρμόδιο δικαστήριο του Πρόβιντενς τη Δευτέρα και κατέθεσε μήνυση εναντίον του Πορτογάλου αστέρα και μιας εταιρίας εσωρούχων από τη Δανία, της "JBS Textile Group", η οποιά επίσης χρησιμοποιεί το σήμα κατατεθέν του αρχισκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ρένζι δικαιολόγησε την κίνηση του πελάτη του υποστηρίζοντας ότι αντέδρασε στις απειλές της εταιρίας, η οποία επιχείρησε να ακυρώσει το trademark του.

"Η άλλη πλευρά είπε ότι προσπαθεί να κερδίσει από τη φήμη του Ρονάλντο και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Γνώριζα ποιος είναι ο Ρονάλντο και δεν πίστευα ότι το Cr7 ήταν κάποιο διάσημο σήμα κατατεθέν", δήλωσε ο δικηγόρος Μάικλ Φέλντχαν.


Ο Ρένζι αιτήθηκε από την αμερικανική υπηρεσία κατοχυρώσεων εμπορικών σημάτων και ευρεσιτεχνιών το 2008 και εξασφάλισε την άδεια το 2009. Το "CR7" αποτελεί έναν συνδυασμό των αρχικών του ονόματος του Ρένζι και της ημέρας που γεννήθηκε (7 Οκτωβρίου) όπως εξήγησε ο δικηγόρος, και τον χρησιμοποιεί στον ρουχισμό του και σε ένα 7λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής!

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η εταιρία από τη Δανία προσέφερε χρήματα στον πελάτη του για να σταματήσει να χρησιμοποιεί το "CR7", ποσό το οποίο χαρακτήρισε "πολύ μικρό".

Η μηνυτήρια αναφορά έχει στόχο ο Ρένζι να αποκτήσει δικαστική αναγνώριση ότι δεν παραβιάζει κάποιο trademark του Ρονάλντο ή της εταιρίας, η οποία προμηθεύει αντρικά εσώρουχα με το "CR7" σε χώρες της Ευρώπης και σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε στον Ρένζι, ετοιμάζεται να επεκταθεί και στις ΗΠΑ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ