2014-08-04 02:03:08
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο Ελληνοαμερικανός σχεδιαστής μόδας που έχει κατακτήσει το Λονδίνο [photo]
O γνωστός Ελληνοαμερικανός σχεδιαστής μόδας...John Varvatos είναι έτοιμος να κατακτήσει την ευρωπαϊκή μόδα, καθώς τον Σεπτέμβριο θα ανοίξει το πρώτο μαγαζί στην από εδώ πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

Πρόκειται για ένα κατάστημα-γίγαντα (περίπου 10.000 τ.μ.) που θα βρίσκεται στην Conduit Street. Ο Varvatos ειδικεύεται στο αντρικό ρούχο και ιδιαίτερα σε αυτό που λέμε «επίσημο» ρούχο, αν και δεν αφήνει εκτός από την κολεξιόν του και τις πιο σπορ γραμμές. Επιπλέον στο συγκεκριμένο μαγαζί στο Λονδίνο θα λανσάρει και τη σειρά με τα παπούτσια του, ενώ θα υπάρχουν και κομμάτια περισσότερο αθλητικά σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία Converse.

Το Λονδίνο είναι για τον Varvatos η αρχή της... επιδρομή στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς στη συνέχεια σκοπεύει να επεκταθεί στο Παρίσι, το Άμστερνταμ και την Κοπεγχάγη. Ανάμεσα στους υψηλούς πελάτες του συγκαταλέγονται οι Μπεν Άφλεκ και Ζακ Έφρον.

Ο Varvatos έχει καταγωγή από την Κεφαλονιά, αν και ο ίδιος μεγάλωσε στο Ντιτρόιτ και το 1999 άνοιξε το πρώτο μαγαζί ρούχων στη Ν. Υόρκη. Δούλεψε για χρόνια δίπλα στον Ραλφ Λόρεν και τον Κάλβιν Κλάιν. Το 2007 έλαβε το βραβείο του καλύτερου σχεδιαστή μόδας , ενώ από τότε η μετοχή του εκτινάχθηκε για τα καλά.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ