2014-08-04 09:26:10
Φωτογραφία για Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας...
Κριός Ο Άρης φέρνει συγκρούσεις στις φιλικές σας σχέσεις, που δεν θα αφήσουν κανέναν ανεπηρέαστο. Μην τις προσπεράσετε βιαστικά, Κριοί, αντιθέτως, εξετάστε κάθε πρόβλημα σε βάθος, χωρίς αναβολές και υπεκφυγές. Προσοχή στα ερωτικά αινίγματα, ειδικά αν τίθενται από σημαντικά πρόσωπα. Δώστε προτεραιότητα στις συναισθηματικές σας ανάγκες και στα ειδύλλια που αξίζουν τον κόπο.

Ταύρος

Επιτέλους καταφέρνετε να υπερβείτε ορισμένα ταμπού και να απολαύσετε τον έρωτα, χωρίς χαζούς περιορισμούς. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και αφήστε το, για μια φορά, να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει για όσο πρέπει. Σταθερά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Μία μεγάλη και δύσκολη απόφασή σας αρχίζει τώρα να δικαιώνεται.

Δίδυμος

Αλλαγές σας περιμένουν στα εργασιακά σας, που συνδέονται με τον ερχομό νέων ατόμων στο προσκήνιο. Φερθείτε έξυπνα και μην βιαστείτε να επιστρατεύσετε την επιθετικότητά σας, αν δεν είστε σίγουροι ότι είναι απαραίτητο. Η διπλωματία είναι το παν. Ησυχία στον αισθηματικό τομέα. Χαλαρώστε και απολαύστε τους καρπούς των κόπων σας, χωρίς περιττούς προβληματισμούς.


Καρκίνος

Μια καινούργια γνωριμία σας βγάζει από τη στασιμότητά σας και σας βάζει σε ερωτικές περιπέτειες, τις οποίες, εδώ που τα λέμε, είχατε μεγάλη ανάγκη. Χαρείτε το ερωτικό παιχνίδι που δημιουργεί η Αφροδίτη, αλλά λάβετε τις προφυλάξεις σας. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας. Πάρτε μια ανάσα και ελαττώστε κάπως την αυστηρότητά σας. Λέων Οι υπόγειες κόντες θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον πιο προσωπικό σας κύκλο. Τα νεύρα σας δεν είναι στην καλύτερή τους φάση, αλλά θα πρέπει να τα συγκρατήσετε προς το παρόν. Κρατήστε κοντά σας τους Αιγόκερους, γιατί θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι σε πρακτικό επίπεδο.

Παρθένος

Κρατήστε τις αποστάσεις σας από έναν παλιό έρωτα, Παρθένοι, γιατί δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για πισωγυρίσματα. Εστιάστε στο μέλλον και εκμεταλλευτείτε κάθε νέα ευκαιρία. Προσοχή στις συναναστροφές σας με Ταύρους, γιατί τα συμφέροντά σας αυτό το διάστημα είναι αντικρουόμενα. Φερθείτε με ψυχραιμία και σύνεση μέχρι τα πράγματα να αλλάξουν.

Ζυγός

Σήμερα οι συνθήκες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευνοϊκές για να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, χωρίς να χρησιμοποιήσετε διαμεσολαβητές και άλλες έμμεσες τακτικές. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας. Πρόοδος σε ένα δύσκολο επαγγελματικό ζήτημα, που σας είχε προκαλέσει άγχος το τελευταίο διάστημα. Ένα βήμα τη φορά, και όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κρατήσετε έναν άνθρωπο στη ζωή σας – δεν είναι ανάγκη να του δώσετε ερωτικό ρόλο. Σήμερα γίνεται ένα απαραίτητο ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε σας και ένα σημαντικό πρόσωπο, κατά το οποίο θα πρέπει να είστε όσο πιο ειλικρινείς μπορείτε. Ακολουθήστε τον ασφαλή δρόμο στα οικονομικά σας. Όχι πειράματα προς το παρόν.

Τοξότης

Σύγχυση επικρατεί στα επαγγελματικά σας, κυρίως στον τομέα της συνεννόησης. Μην έχετε πολλές απαιτήσεις από ιδιόρρυθμα άτομα, γιατί θα απογοητεύεστε διαρκώς. Κάντε ό, τι μπορείτε με τις δικές σας δυνάμεις και θα δικαιωθείτε. Εντάσεις στα ερωτικά σας, που μάλλον θα αναδείξουν ένα πρόβλημα που ούτε καν υποψιαζόσασταν.

Αιγόκερως

Οι λεπτομέρειες είναι που θα κρίνουν τον νικητή σήμερα, γι’ αυτό μην υποτιμήσετε κανένα στοιχείο που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε κάτι παραπάνω. Ειδικά στα επαγγελματικά σας, επιστρατεύστε την παρατηρητικότητά σας. Σε ομαλή τροχιά τα ερωτικά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα λείψουν εντελώς οι προβληματισμοί απ’ τη μεριά σας.

Υδροχόος

Μην καταπιαστείτε πάλι με μία σχέση ή ένα σχέδιο που έχει περάσει οριστικά στο παρελθόν, αφού πρώτα διέψευσε κάθε σας προσδοκία. Η Αφροδίτη σας παρακινεί να δώσετε νέες ευκαιρίες σε άτομα που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν. Προσοχή στις επαγγελματικές τρικλοποδιές. Τα πράγματα δεν είναι όσο αθώα μοιάζουν, γι’ αυτό έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά.

Ιχθύς

Μία σύγκρουση στο σπίτι θα επηρεάσει την απόδοσή σας στη δουλειά, γεγονός που θα σας αποσυντονίσει γενικότερα, σήμερα. Πάρτε μια ανάσα, ζυγίστε τα πράγματα προσεκτικά και αποφύγετε τις εκρήξεις. Οι Τοξότες έχουν πολλά να σας δώσουν τώρα σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά καλύτερα να κρατήσετε αρκετές επιφυλάξεις. Μην ανοιχτείτε κατευθείαν.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ