2014-08-05 19:41:08
Φωτογραφία για Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της «ΔΕΘ-HELEXPO» και της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.»
Από την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 και ώρα 13:00, θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της «ΔΕΘ-HELEXPO» και της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» στο πλαίσιο υλοποίησης της αποστολής και των σκοπών των δύο φορέων και της κοινής διαπίστωσης ότι η συνεργασία τους μπορεί να οδηγήσει στην καλύτερη προώθηση και προβολή των δράσεών τους.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η μεταφορά τεχνογνωσίας από την ΕΟΑΕ στα στελέχη της «ΔΕΘ-ΗΕLEXPO» και η υποστήριξη σε θέματα διαχείρισης μελετών και έργων, η αμοιβαία ενίσχυση των ενεργειών προβολής και προώθησης του έργου των δύο φορέων και η από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών για τη διοργάνωση γεγονότων, οικονομικού, επιχειρηματικού, αλλά και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας θα υπογραφεί στο χώρο της «ΔΕΘ-HELEXPO», από τον κ. Κυριάκο Ποζρικίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΔΕΘ-ΗΕLEXPO» και τον κ. Παρασκευά Σαββαΐδη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Γεώργιου Ορφανού, του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Στράτου Σιμόπουλου και του Προέδρου της «ΔΕΘ-ΗΕLEXPO» κ. Τάσου Τζήκα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ