2014-08-05 19:30:13
Φωτογραφία για Διεθνείς βραβεύσεις για την Avis στα World Travel Awards 2014
Η κυρία Ρέα Βερβίτα (δεξιά), Country Manager Rent a Car της Avis στην Ελλάδα, με το βραβείο"2014 Greece's Leading Car Rental Company" που απονεμήθηκε στην Avis στο πλαίσιο των World Travel Awards 2014.

H Avis, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα και μία από τις ηγέτιδες εταιρείες διεθνώς στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων κατέκτησε τα βραβεία «Greece's Leading Car Rental Company», «Europe's Leading Business Car Rental Company» και «Europe's Leading Luxury Car Rental Company» για την υπηρεσία της Avis Prestige, στα διεθνή βραβεία World Travel Awards 2014.

Τα World Travel Awards, που έχουν χαρακτηριστεί ως τα «Όscars τoυ Παγκόσμιου Τουρισμού» από την Wall Street Journal, πραγματοποιήθηκαν από τη 1 ως τις 3 Αυγούστου, στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Καθιερώθηκαν το 1993 με σκοπό την αναγνώριση, την επιβράβευση και τον εορτασμό της αριστείας σε όλους τους κλάδους της Βιομηχανίας Τουρισμού. Σήμερα, τα World Travel Awards χαίρουν διεθνούς κύρους ως το ύψιστο κριτήριο ποιότητας.


Εκ μέρους της Avis, η Ρέα Βερβίτα, Γενική Διευθύντρια Rent a Car, δήλωσε: «Δεχόμαστε με μεγάλη χαρά τα βραβεία ως έμπρακτη αναγνώριση των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που παρέχουμε και της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης που επιδεικνύει κάθε μέλος της ομάδας μας» ενώ συνέχισε προσθέτοντας πως «δεν πρόκειται φυσικά να επαναπαυτούμε. Οι συγκεκριμένες διακρίσεις μας εμπνέουν να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά, να αναπτύξουμε τις υπηρεσίες μας ακόμη πιο πολύ και να θέσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά».

Δημοσίευση by Autocarnet.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ