2014-08-29 16:44:39
Φωτογραφία για ΓΕΜΕΛΟΣ : ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ
Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής Κολύμβησης, Νίκος Γέμελος, μιλάει για τα οφέλη του αθλήματος στα μικρά παιδιά.

Ο Ολυμπιακός, ο μόνιμος Πρωταθλητής Ελλάδος στην Κολύμβηση, ο σύλλογος με τους κορυφαίους αθλητές στην χώρα, διατηρεί εδώ και χρόνια και την μεγαλύτερη Ακαδημία του αθλήματος στον Πειραιά. Κάθε χρόνο και περισσότερα παιδιά παρακολουθούν μαθήματα Κολύμβησης από τους κορυφαίους. Ο επικεφαλής προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος, μαζί με το πολυάριθμο επιτελείο του φροντίζουν ώστε τα παιδιά να μάθουν με τον καλύτερο τρόπο τα μυστικά του αθλήματος με στόχο μετά από κάποια χρόνια να στελεχώσουν την αγωνιστική ομάδα.

Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής της Κολύμβησης, Νίκος Γέμελος, μας μίλησε για την Ακαδημία των Πρωταθλητών και τα πολλά οφέλη που έχει ένα παιδί το οποίο θα εισέλθει στον μαγικό χώρο του αθλήματος. "Η ενασχόληση με την Κολύμβηση αρχίζει από πολύ μικρή ηλικία ακόμη και από τους έξι μήνες
. Είναι ένα σπορ πολύ ασφαλές για το παιδί και για τον γονιό. Όλα τα παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες κολυμπούν στην θάλασσα. Εάν μάθουν από πολύ μικρά να κολυμπούν στην πισίνα τόσο αυτά όσο και οι γονείς θα είναι ασφαλείς. Η άσκηση είναι ενδεδειγμένη για τα παιδιά από μικρή ηλικία. Οι αρθρώσεις τους δεν επιβαρύνονται καθόλου και επιπλέον η Κολύμβηση αναπτύσσει την κιναίσθηση και βοηθάει την λειτουργια της καρδιάς. Επίσης δρα επικουρικά στην ανάπτυξη των παιδιών", τονίζει αρχικά ο Νίκος Γέμελος και συνεχίζει: "Στον Ολυμπιακό θα μάθεις από τους κορυφαίους τα μυστικά του αθλήματος. Θα μπορέσεις να κολυμπάς δίπλα στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, να βλέπεις και να μαθαίνεις από εκείνους. Εδώ φτιάχνουμε σωστούς αθλητές και σφυρηλατούμε χαρακτήρες. Έλα και εσύ και εάν είσαι καλός θα έχεις την τιμή να γίνεις μέλος της αγωνιστικής ομάδας η οποία έχει κατακτήσει 55 Πανελλήνια Πρωταθλήματα".

Σύντομα θα ανακοινωθούν πληροφορίες για τις εγγραφές εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ