2014-09-15 05:50:12
Φωτογραφία για Πώς να του τραβήξεις την προσοχή όταν βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο!
Φέρτε στο μυαλό σας έναν φανταστικό κόσμο όπου υπάρχουν μονάχα δύο άνθρωποι: ένας άντρας και μια γυναίκα Σε μια τέτοια περίπτωση, το φλερτ δεν θα ήταν και τόσο δύσκολη υπόθεση.

Η πληθώρα πολλών επιλογών όμως, ο ερωτικός ανταγωνισμός, οι κανόνες καλής συμπεριφοράς, η πιθανότητα ο άλλος να είναι ήδη δεσμευμένος, τα αμέτρητα ερεθίσματα που δεχόμαστε καθημερινά, κάνουν το φλερτ μια υπόθεση στην οποία βγαίνουν κερδισμένοι μονάχα οι τολμηροί, οι ευρηματικοί και οι τυχεροί.

Πώς τραβάς την προσοχή του άλλου μέσα σε κόσμο; Πώς θα κάνεις αυτόν που σου αρέσει να σε προσέξει μέσα στο γραφείο, στην αυλή του σχολείου, στο «καπνιστήριο» της εταιρίας, στην ουρά της ΔΕΗ, στο βαγόνι του μετρό ή στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ;

Η αλήθεια είναι πως κανόνες δεν υπάρχουν. Οι παρακάτω προτάσεις όμως υπακούν στην κοινή λογική – και με λίγη τύχη θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου!


 Το βλέμμα. Τα μάτια, ως γνωστόν, λένε όσα τα χείλη δεν είπαν ποτέ. Ιδίως μέσα στα μπαρ και σε χώρους όπου πρέπει να φωνάξεις για να ακουστείς, οι ματιές είναι το πρώτο σήμα με το οποίο ξεκινάει το φλερτ. Αρκεί βέβαια να μην περιοριστεί εκεί Το άρωμα. Είναι γνωστό ότι οι μυρωδιές λειτουργούν διεγερτικά. Ένα άρωμα φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Βρες αυτό που σου ταιριάζει, αυτό που αναδεικνύει καλύτερα τη μυρωδιά του σώματός σου και ταιριάζει με το στυλ σου, πρόσεξε όμως να μην το παρακάνεις: H θεωρεία ότι χρειάζεσαι ένα τελευταίο σνιφ πριν μπεις στο γραφείο ή πριν μπεις μέσα στο κλαμπ είναι κάπως υπερβολική. Κράτα το μπουκαλάκι στο σπίτι σου και μην το παίρνεις βόλτα!

Οι κινήσεις. Μεγάλη υπόθεση η γλώσσα του σώματος… Τα έχει πει κι ο Allan Pease στο ομώνυμο βιβλίο του. Η φορά στην οποία στρέφεις το σώμα σου, τα αγγίγματα την ώρα που μιλάς, ακόμα και ο τρόπος που θα φιλήσεις τον άλλον σταυρωτά, στέλνει σήματα για το πόσο σε ενδιαφέρει. Φυσικά, υπάρχουν και οι παρεξηγήσεις: (Επειδή σε πιάνει κάθε τόσο απ’ τη μέση, δεν σημαίνει πως σε γουστάρει κιόλας!)

Η αδιαφορία. «Η πιο σίγουρη λύση», θα σου πει κάποιος. Το να δείξεις πως δεν ενδιαφέρεσαι για κάποιον, τον κάνει να ενδιαφέρεται διπλά για ‘σένα. Ακόμα και αν σε περάσει για σνομπ τύπισσα, μακροχρόνια θα σου βγει σε καλό: Κάποια μέρα θα τον ακούσεις να σου λέει «στην αρχή δεν σε είχα συμπαθήσει», την ώρα που με το τρυφερό του βλέμμα θα σου λέει «τώρα όμως σε συμπαθώ».

Το χαμόγελο. Εντάξει, κάποιες φορές τα πράγματα είναι απλά. Ένα εγκάρδιο, ειλικρινές και αγαπισιάρικο χαμόγελο μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να τον κερδίσεις. Κι αν σου αρέσει το χιούμορ του, ρίξ’ το στο γέλιο και θα ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή του στα ύψη!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ