2014-09-20 18:56:37
Φωτογραφία για Το iphone 6 και iphone plus στα χέρια σας
Τα νέα iphone είναι πραγματικότητα και διαθέσιμα στις πρώτες χώρες που ξεκίνησε η πώληση τους και στις επόμενες εβδομάδες θα είναι και στην χώρα μας Τα iphone 6 διαφέρουν στην εμφάνιση από τον προκάτοχο τους το iphone 5S αφού έχουν μεγαλύτερη οθόνη και στρογγυλεμένες άκρες αλλά τώρα είναι ακόμη λεπτότερα.

Ανοίγοντας για πρώτη φορά την συσκευασία θα βρείτε τα ακουστικά που δεν έχουν αλλάξει από τα προηγούμενα, ένα εγχειρίδιο χρήσης, το καλώδιο USB και τον φορτιστή σε μια συσκευασία απλή που δεν αναφέρει τίποτα εκτός από την λέξη iphone.

Είναι διαθέσιμα σε τρις χρωματισμούς που είναι το χρυσό, το άσημη και το γκρι με χωρητικότητες 16 GB, 64 GB και 128 GB

Το iphone 6 παρά την αύξηση της οθόνης είναι πολύ βολικό στο χέρι ενός χρήστη αλλά και το iphone plus παρά το μέγεθος του στις 5.5 ίντσες είναι εργονομικά σχεδιασμένο αλλά σε αυτό βοηθά και το ios 8 που μπορείτε να χειριστείτε ολόκληρη την οθόνη με ένα χέρι.


Παρά το ότι η Apple δεν αναβάθμισε την εσωτερική μνήμη που εξακολουθεί να είναι στα 1GB και τα δυο iphone είναι πολύ γρήγορα.

Η κάμερα είναι στα 8 megapixel εστίαση και διάφραγμα f / 2,2 και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

. Και τα δύο smartphones είναι σε θέση να τραβήξουν βίντεο στα 240 καρέ / δευτερόλεπτο.

Η ποιότητα και των δυο iphone είναι εφάμιλλη του ονόματος της Apple και αυτό το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή αν το πιάσεις στα χέρια σου μόνο και μόνο από το βάρος με εξαίρεση ίσως για κάποιους που δεν τους άρεσαν οι πλαστικές λουρίδες στην πίσω πλευρά της συσκευής που εκεί κρύβονται οι κεραίες.

Έτσι όποιο μοντέλο και να διαλέξετε είναι σίγουρο πως θα μείνετε ικανοποιημένοι που δικαίως θεωρούνται τα καλύτερα κινητά στον κόσμο
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ