2014-09-24 18:00:51
Φωτογραφία για Λαμπερά τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Aegean College... [photos]
Άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες κ.ά. τίμησαν...με την παρουσία τους την λαμπρή τελετή εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του Aegean College. Στο νέο κτίριο οκτώ ορόφων που εγκαινίασε ο γηραιότερος εν ζωή πνευματικός άνθρωπος, πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος βρέθηκε επίσης πλήθος κόσμου -ανάμεσά τους σπουδαστές και γονείς- που ευχήθηκαν στον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ κ. Νικόλαο Μακρυπλίδη και στους συνεργάτες του κάθε επιτυχία στο νέο ξεκίνημα με παράλληλη εκπλήρωση των στόχων του Ομίλου.

Επιπλέον, στους χώρους του Κολλεγίου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό η έκθεση ζωγραφικής «Down Town Aegean» της εικαστικού Αναστασίας Ζωής Σουλιώτου που στόχο έχει να τονίσει τη θέση του Aegean College και να αναδείξει αστικά τοπία που δείχνουν τον παλμό του κέντρου των Αθηνών και άλλων ευρωπαϊκών πόλεων (Λονδίνο, Παρίσι, Άμστερνταμ).


Των εγκαινίων προηγήθηκε η επίσημη υπογραφή της σύναψης συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου University of the West of Scotland και του Aegean College. Τη συμφωνία επικύρωσαν ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ κ. Νικόλαος Μακρυπλίδης & η αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου, κα Jeanne Keay.

Tο Aegean College μέσα από τις νέες του συνεργασίες με κορυφαία Κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια προσφέρει προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών σε όλες τις ειδικότητες. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι σε σχέση με τους πρόσφατους ελέγχους, η λειτουργία του είναι απολύτως σύμφωνη με τους όρους και τις προδιαγραφές της Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας του από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ τηρούνται όλες οι φορολογικές, ασφαλιστικές και λοιπές υποχρεώσεις του προς το κράτος.

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια:

(Στα δεξιά η εικαστικός Αναστασία Ζωή Σουλιώτου) Στο πλαίσιο των εγκαινίων στους χώρους του Κολλεγίου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό η έκθεση ζωγραφικής «Down Town Aegean» της εικαστικού Αναστασίας Ζωής Σουλιώτου που στόχο έχει να τονίσει τη θέση του Aegean College και να αναδείξει αστικά τοπία που δείχνουν τον παλμό του κέντρου των Αθηνών και άλλων ευρωπαϊκών πόλεων (Λονδίνο, Παρίσι, Άμστερνταμ).

Ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρος Ρακιντζής πλαισιωμένος από τον κ. Νικόλαο Μακρυπλίδη και την κα Κωνσταντίνα Μακρυπλίδη.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς προλογίζει...

Άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες κ.ά. τίμησαν με την παρουσία τους την λαμπρή τελετή εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του Aegean College.

Στην λαμπρή τελετή εγκαινίων βρέθηκε πλήθος κόσμου που ευχήθηκε στον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ κ. Νικόλαο Μακρυπλίδη και στους συνεργάτες του κάθε επιτυχία στο νέο ξεκίνημα.

Τρύφων Σαμαράς κι Έλενα Ψωμά παρόντες στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Aegean College.

Μάγδα Τσέγκου, Τρύφων Σαμαράς και Τέτα Καμπουρέλλη έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Aegean College.

Η αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη (στο κέντρο της φωτογραφίας).

Η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου και ο πρόεδρος του Aegean College κ. Νικόλαος Μακρυπλίδης.

Το νέο κτίριο οκτώ ορόφων εγκαινίασε ο γηραιότερος εν ζωή πνευματικός άνθρωπος, πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος, με τον πρόεδρο του Aegean College, κ. Νικόλαο Μακρυπλίδη.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ