2014-09-26 01:19:05
Φωτογραφία για Χαραλαμπίδου στο πλευρό Αγαπητού
Συμπαράσταση στον συνάδελφο της περιφερειακό σύμβουλο Θανάση Αγαπητό και στους δύο δημοτικούς υπαλλήλους Σαράντη Αρβανίτη και Θωμά Κυρατζόπουλου από την Δέσποινα Χαραλαμπίδου και την παράταξή της «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα».

Οι τρεις άνδρες θα ξαναβρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου – παρά το γεγονός ότι πρωτόδικα αθωώθηκαν – την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου για την επίθεση στο γερμανό πρόξενο κατά την παρουσία Φούχτελ στη Θεσσαλονίκη.

«Κυβέρνηση και τρόικα στην προσπάθειά τους να νομοθετήσουν τον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα ώστε να κάμψουν τις λαϊκές αντιστάσεις. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους που αγωνίζονται, καταστέλλοντας τις κινητοποιήσεις, ποινοκοποιώντας τους αγώνες και στοχοποιώντας αγωνιστές.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους διωκόμενους εργαζόμενους και διαμηνύουμε ότι οι αγώνες δεν τρομοκρατούνται, είναι δίκαιοι και θα νικήσουν.

Στις 2 Οκτώβρη θα βρισκόμαστε έξω από τα δικαστήρια στο κάλεσμα συμπαράστασης εκπαιδευτικών και δημοτικών υπαλλήλων ώστε να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η παράταξη της Δ. Χαραλαμπίδου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ