2014-09-26 12:50:32
Φωτογραφία για Ιωάννινα: Διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς έξω από σχολείο
Πελατεία μεταξύ των μαθητών ενός σχολικού συγκροτήματος στο Κουτσελιό Ιωαννίνων αναζητούσε ένας... 25χρονος Αλβανός διακινητής ναρκωτικών, που μάλιστα είχε δημιουργήσει και «καβάντζα» κοντά στο σχολείο για να κρύβει το παράνομο εμπόρευμά του!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών πληροφορήθηκαν από μαθητές την παρουσία του γύρω από το σχολικό κτίριο και δεν άργησαν να τον εντοπίσουν. Κατά τον έλεγχο που του έκαναν, βρήκαν πάνω του μία συσκευασία με 425 γραμμάρια κάνναβης ενώ στην κρυψώνα του σε κοντινό σημείο ανακάλυψαν άλλες δύο συσκευασίες με κάνναβη βάρους 370 γραμμαρίων! Ο 25χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Εννέα συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 114,7 γραμμαρίων έκρυβε στο σπίτι της στην Κω μια 49χρονη γυναίκα για την οποία οι άνδρες της Ασφαλείας είχαν ενημερωθεί ότι έκανε συστηματικά διακίνηση. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω της άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και διέταξε την κράτησή της.

*** Κρυμμένη μέσα σε μια τσάντα μεταφοράς υπολογιστή είχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 106,8 γραμμαρίων ένας 53χρονος, που συνελήφθη στην Άνδρο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ