2014-09-27 19:00:27
Φωτογραφία για Η παρεξήγηση ανάμεσα σε Κωστόπουλο - Σεφερλή
Σε ανοιχτή αντιπαράθεση εξελίχθηκε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και το Μάρκο Σεφερλή. Ο πρώτος απάντησε στους επικριτές του και συγκεκριμένα σε ένα δημοσίευμα στο site του εκδότηπου αφορούσε στο πρόσωπό του.

"Αυτά όλα που γράφτηκαν στο καινούργιο περιοδικό του, δεν ξέρω αν τα γράφει ο ίδιος ή κάποιος άλλος, καθώς η κριτική που γράφτηκε δεν φέρει την υπογραφή του. Εγώ το μόνο που έχω κρατήσει είναι τα υμνητικά σχόλια που έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος, κάθε φορά που πήγαινα στην εκπομπή του. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Κωστόπουλος έπεσε σε αυτήν την παγίδα και είπε όλα όσα γράφτηκαν. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι στο αποχαιρετιστήριο party που είχε κάνει για την εκπομπή του είχε καλέσει εμένα, τη σύζυγό μου και την Στέλλα Καλλή από επώνυμους" είπε ο κωμικός ηθοποιός, φανερά ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα.

Στη συνέχεια ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση, επίσης ενοχλημένος με την έκταση που πήρε το ζήτημα. "Το συγκεκριμένο κείμενο δεν το έγραψα εγώ, το έγραψε κάποιος άλλος, ένας πολύ χαριτωμένος άνθρωπος. Δεν υπήρξε κράξιμο. Εγώ έχω μια ηθική, η ηθική μου λέει πως ό,τι γράφω, το υπογράφω, το ξέρει όλος ο κόσμος αυτό. Όμως, έχω άλλους έντεκα στο site που έχουν τη δική τους άποψη. Αν η άποψή τους δεν ξεπερνάει τα εσκαμμένα, αν δεν πλήττει την τιμή ανθρώπων και την οικογένειά τους, θα δημοσιευτεί " είπε για να λυθεί η παρεξήγηση και στη συνέχεια επαίνεσε το Μάρκο Σεφερλή για το ταλέντο του.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ