2014-09-27 23:37:44
Φωτογραφία για ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ... ΠΑΝΩ ΤΗΣ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Την μέχρι πρότινος αήττητη, Σεβίλλη, διέλυσε η Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι «ροχιμπλάνκος» με πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησαν 4-0 των Ανδαλουσιάνων και δείχνουν πως... παίρνουν τα πάνω τους!

Οι πρωταθλητές Ισπανίας φαίνεται πως αρχίζουν και… φορτσάρουν, κάτι που επιβεβαιώνεται απ’ το εμφατικό σκορ κόντρα στη Σεβίλλη, που μέχρι σήμερα ήταν αήττητη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν!

Οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ με τον Κόκε στο 19’, προτού ο Σαούλ στο 42’ βάλει… γερά τα θεμέλια νίκης για τους γηπεδούχους. Οι Ανδαλουσιάνοι δε μπορούσαν σε καμιά περίπτωση να φέρουν αντίσταση στους παίκτες του Σιμεόνε που μετέτρεψαν το ματς σε θρίαμβο!

Με το πέναλτι του Ραούλ Γκαρθία στο 83’ και το τέρμα του Χιμένες στην εκπνοή να διαμορφώνουν το τελικό σκορ και να χαρίζουν στην αντίπαλο του Ολυμπιακού μεγάλη νίκη που την ανέβασε στη δεύτερη θέση και της έδωσε ψυχολογία για το μεσοβδόμαδο ματς με τη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η σύνθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης: Μογιά, Μιράντα, Χουανφράν, Ανσάλντι, Γκοντίν, Τιάγκο, Γκάμπι (46’ Γκαρθία), Αρντά Τουράν, Σαούλ (66’ Γκριζμάν), Κόκε, Μάντζουκιτς (74’ Χιμένες)

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ