2014-10-15 16:03:30
Φωτογραφία για Τζούλια Νόβα: Η σωσίας της Δούκισσας κλέβει τις εντυπώσεις
Τζούλια Νόβα: Το όνομα αυτό διαδώθηκε ταχύτατα από την πρώτη στιγμή που ο φακός έκανε ένα κοντινό πάνω της.

Η 23χρονη Τζούλια Νόβα γεννήθηκε στην Ουκρανία και εργάζεται ως μοντέλο. Εκεί έμεινε μέχρι τα 13 της και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, εντασσόμενη στο πρακτορείο Cristi Models, ενώ ακολούθησαν διάφορες δουλειές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η ενασχόλησή της με την τηλεόραση ξεκίνησε μόλις πέρυσι, όπου συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, ως μοντέλο, στη στήλη της μόδας.

Μια ξανθιά αιθέρια ύπαρξη έκλεψε την παράσταση στην εκπομπή του Μάρκου Σέφερλη και όταν της έκανε το πρώτο κοντινό ο φακός, όλοι νόμισαν ότι πρόκειται για τη Δούκισσα Νομικού.

Αυτή είναι η 23χρονη που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Μάλιστα, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ουδείς τη θυμόταν από την εκπομπή που παρουσίαζαν πέρυσι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού, όπου εμφανιζόταν στη στήλη της μόδας.

Πάντως, όπως και αν έχει η ίδια έχει πει ότι έχει πάντα στραμμένο το βλέμμα της στην αγορά του εξωτερικού, καθώς εκεί ονειρεύεται να δουλέψει. Έχει φιλοδοξίες το κορίτσι…
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ