2014-10-15 16:10:04
Φωτογραφία για ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗ Marussia
Την έντονη αντίδραση της Marussia προκάλεσαν δημοσιεύματα που επιρρίπτουν στην ομάδα και τον Ζιλ Μπιανκί το σοβαρό ατύχημα του τελευταίου στο ιαπωνικό Grand Prix, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών επέρριπταν ευθύνες στη Marussia και τον Ζιλ Μπιανκί για το σοβαρό ατύχημα που είχε ο τελευταίος στην πίστα της Σουζούκα. Συγκεκριμένα ανέφεραν πως ο Γάλλος πιλότος αγνόησε τη διπλή κίτρινη σημαία που υψώθηκε και υποχρέωνε τα μονοθέσια να μειώσουν ταχύτητα, αλλά και πως η ομάδα του τον ενθάρρυνε να προσπεράσει την Caterham του Μάρκους Έρικσον.

«Η Marussia είναι οργισμένη και σοκαρισμένη από τις κατηγορίες αυτές. Σε μια περίοδο που ένας πιλότος μας είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, η ομάδα μας κατέστησε σαφές πως προτεραιότητά της είναι ο Ζιλ και η οικογένειά του και είναι απαράδεκτο να καλείται να απαντήσει σε φήμες και ανακρίβειες για τις συνθήκες του ατυχήματος. Όμως δεδομένου ότι οι κατηγορίες αυτές είναι εντελώς αβάσιμες, η ομάδα μας δεν έχει άλλη επιλογή από το να τις αντιμετωπίσει. Υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο της ενδοεπικοινωνίας μεταξύ του Ζιλ και της ομάδας, όπως και η απομαγνητοφώνησή της, που έχουν σταλεί στη FIA. Από αυτά τα στοιχεία είναι σαφές πως σε καμία περίπτωση δεν κάλεσε η ομάδα μας τον Ζιλ να οδηγήσει γρηγορότερα», αναφέρει η ανακοίνωση της Marussia, ενώ επισυνάπτει και τη διαβεβαίωση του διευθυντή αγώνων της Formula 1, Τσάρλι Γούιτινγκ, πως ο Μπιανκί μείωσε την ταχύτητά του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ