2014-10-17 03:50:07
Φωτογραφία για Νέες συλλογικότητες στους ασφαλιστές
Όλοι συμφωνούν ότι στον κλάδο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών όπως άλλωστε και γενικότερα στην κοινωνία υπάρχει ένα έλλειμμα συμμετοχής στους συλλόγους είτε πρόκειται για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ), είτε για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ), είτε για τον Σύνδεσμο Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), είτε πρόκειται για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Πρακτόρων(ΠΟΑΠ), είτε την Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος.

Αν και πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η εικόνα δεν είναι ίδια σε όλους τους φορείς π.χ. η συμμετοχή του ΠΣΣΑΣ και του ΣΕΜΑ είναι αναλογικά καλύτερη από ό,τι σε άλλους συνδέσμους, εν τούτοις το πρόβλημα υφίσταται και προβληματίζει όλες τις υγιείς συνδικαλιστικές δυνάμεις των διαμεσολαβητών.

Όλοι συμφωνούν ότι κάτι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτή η εικόνα ωστόσο μέχρι στιγμής δεν εκδηλώνονται κάποιες πρωτοβουλίες.

Μετά και τη θετική εμπειρία ορισμένων παρεμβάσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), όπως οι εκδηλώσεις στο Μέγαρο Μουσικής, φαίνεται ότι περιθώρια παρεμβάσεων υπάρχουν. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα για τη δημιουργία νέων συλλογικοτήτων στους διαμεσολαβούντες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εγκαταλειφθούν οι παραδοσιακοί χώροι όπως οι σύλλογοι και οι σύνδεσμοι;
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ