2014-10-28 15:15:18
Φωτογραφία για Clooney - Amal: Δεύτερο γαμήλιο πάρτι με... πολύ γκρίνια!
Μπορεί να μην είχαν διάσημους καλεσμένους αλλά σίγουρα η δεξίωση που διοργάνωσαν ο κ. και η κυρία Clooney είχε έντονη χολιγουντιανή λάμψη.

Οι νεόνυμφοι θέλησαν να γιορτάσουν την ένωσή τους με φίλους τους στη Μεγάλη Βρετανία που δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στη Βενετία και να παραστούν στη γαμήλια τελετή. Έτσι, διοργάνωσαν άλλη μία δεξίωση, σε ξενοδοχείο στο Μπακινγχαμσάιρ, όπου προσκεκλημένοι ήταν δεκάδες φίλοι.

Άφθονο ποτό έρρεε στο υπέρλαμπρο γαμήλιο πάρτι ενώ σερβιρίστικαν κι άφθονα εδέσματα. Το ζευγάρι εντυπωσίασε και πάλι καθώς παρουσίασε στους καλεσμένους το "δικό του" και "δικό της" κοκτέιλ!

Κι ενώ όλοι έδειχναν ενθουσιασμένοι, υπήρξε αρκετή γκρίνια και παράπονα εκ μέρους ενός επισκέπτη του ξενοδοχείου, ο οποίος πριν από δύο μήνες είχε κλείσει την ίδια αίθουσα όπου διοργανώθηκε το πάρτι των Clooney.

Τελευταία στιγμή η διεύθυνση του ξενοδοχείου του το ακύρωσε προτείνοντάς του να ΄κάνει το΄tea party του στον χώρο του σπα, πρόταση την οποία ο εξοργισμένος επισκέπτης δεν αποδέχθηκε.


Όπως μάλιστα ανήρτησε στο διαδίκτυο, δεν του πρότειναν ούτε αποζημίωση, παρά μόνο όταν επικοινώνησε για να ακυρώσει οριστικά την προγραμματισμένη εκδήλωσή του.

Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι επρόκειτο για μία πολύ σημαντική οικογενειακή γιορτή που η ακύρωσή της προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια και οργή. Προφανώς ο ίδιος και η οικογένειά του δεν συγκινήθηκαν από τον γκλάμορους γάμο!

Να σημειωθεί ότι η Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ έκλεψε γι' άλλη μια φορά τις εντυπώσεις με τις στυλιστικές της επιλογές, μία χαλκόχρωμη λαμπερή τουαλέτα με βαθύ σκίσιμο στο πλάι.

Πηγή: Real
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ