2014-10-31 05:42:09
Φωτογραφία για Ζήγρας: «Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ήξεραν για τις μίζες του Ακη»
«Φωτιά» άναψαν οι δηλώσεις του Νίκου Ζήγρα, ο οποίος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha υποστήριξε ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γνώριζαν για τις μίζες του Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Είναι γνωστά τοις πάσι αυτά, ακόμη και στο υπουργείο που ήταν. Εδινε χρήματα σε βουλευτές όποτε είχαν ανάγκη» υποστήριξε ο εξάδελφος του πρώην υπουργού και ισχυρίστηκε ότι είχε δει ιδίοις όμμασι συναλλαγή με πολιτικό.

Παράλληλα, ο κ. Ζήγρας αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρήματα που είχε αναλάβει να μεταφέρει από μια ελβετική θυρίδα σε μια άλλη, αφορούσαν το ποσό των 400 χιλιάδων δολαρίων, τα οποία εντόπισαν οι ελβετικές Αρχές σε θυρίδα της Credit Suisse.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι τα χρήματα προορίζονταν για την πρώτη σύζυγο Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν, ενώ ανέφερε ότι οι Αρχές βρήκαν ακόμη και ένα ιδιόχειρο σημείωμα της κόρης τους, Αρετής που έγραφε «άνοιξα τη θυρίδα και πήρα 40.000 δολάρια».

«Παραλήπτες των χρημάτων αυτών ήταν οι Ακης Τσοχατζόπουλος και Γιάννης Σμπώκος. Εκεί γινόταν η μοιρασιά μεταξύ τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ζήγρας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ