2014-11-01 11:12:26
Φωτογραφία για ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
Ο Ολυμπιακός, έστω και δύσκολα, πανηγύρισε ακόμα μία νίκη στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά επί της Νεπτούνας Κλαϊπέδα, αλλά δεν μένει εκεί.

Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν νικηφόρα και από τη «Svyturio Arena», κερδίζοντας στην παράταση τους «πρωτάρηδες» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου Λιθουανούς. Η εμφάνισή τους μπορεί να μην έδρεψε... δάφνες ποιότητας, αν και ο Βασίλης Σπανούλης ήταν εξαιρετικός και έκανε προσωπικό ρεκόρ παραγωγικότητας στην καριέρα του σε όλες τις διοργανώσεις που έχει πάρει μέρος, σε συλλογικό αλλά και εθνικό επίπεδο. Στον Ολυμπιακό κρατούν μόνο το αποτέλεσμα και δεν μένουν άλλο στο χθεσινό (31/10) αγώνα τους στη Βαλτική.

Εξάλλου, έχουν δύσκολη αποστολή να φέρουν εις πέρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, καθώς τη Δευτέρα (03/11, 19.00) καλούνται να περάσουν από το ΟΑΚΑ, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ.

Ο Μίλαν Τόμιτς, μάλιστα, θα έχει στη διάθεσή του και τον Τρεμέλ Ντάρντεν, ο οποίος δεν έπαιξε χθες (31/10) αλλά βρέθηκε στη Λιθουανία και προπονείται εδώ και τρεις ημέρες μαζί με τους συμπαίκτες του στο ομαδικό πρόγραμμα, δείχνοντας να έχει αφήσει πλέον πίσω του το σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Καλύτερα δείχνει και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος αγωνίστηκε απέναντι στη Νεπτούνας Κλαϊπέδα παρά τις έντονες ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στη μέση, από την άλλη όμως εκτός παρκέ παραμένουν οι τραυματίες Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ