2014-11-02 12:14:31
Φωτογραφία για ΜΟΡΑΤΑ : ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Champions League στρέφουν την προσοχή τους από σήμερα στη Γιουβέντους, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλβάρο Μοράτα στον ιταλικό Τύπο.

Στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος βρίσκεται ξανά η "βέκια σινιόρα", η οποία επικράτησε με σκορ 2-0 της Έμπολι σε συνδυασμό με την ήττα της Ρόμα.

Ωστόσο, στη Γιουβέντους δεν έχουν χρόνο για ξεκούραση, αφού ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Champions League και ο Αλβάρο Μοράτα εξήγησε τη σημασία που έχει για την ομάδα του αυτό το παιχνίδι.

«Ήρθα σε μία νέα ομάδα και χρειαζόμουν λίγο χρονικό διάστημα ώστε να προσαρμοστώ, αλλά τώρα μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός επιθετικός και στη συνέχεια μίλησε για τον αγώνα με τους πρωταθλητές Ελλάδας:

«Είχαμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και αυτό είναι καλό ειδικά εν όψει του Champions League, αφού δείχνουμε να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικός για εμάς».

Καταλήγοντας, ο διεθνής άσος αποκάλυψε πως «έχασα τον ξάδερφό μου την προηγούμενη εβδομάδα, και το γκολ που πέτυχα ήταν για εκείνον».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ