2014-11-15 22:46:33
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΕΤΣΙ... ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ
Στις πτυχές, που χάρισαν στον Ολυμπιακό την πολύ σημαντική νίκη επί του δυνατού Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-2 σετ και του έδωσαν τη δυνατότητα να βρεθεί μόνος του στη κορυφή της Α1 βόλεϊ Ανδρών στάθηκε ο Δημήτρης Καζάζης.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας λίγα λεπτά μετά το τέλος της συγκλονιστικής αναμέτρησης υπήρξε ξεκάθαρος για το τι περιμένει από τους παίκτες του την δεδομένη χρονική στιγμή:

«Ήθελα να δω εάν αυτό που είχα στο μυαλό μου και όντως ήταν. Ήταν απροσπέλαστο το μπλοκ της Αλεξανδρούπολης μετά από δική μας χαλασμένη υποδοχή. Το θετικό είναι ότι φτάσαμε στην νίκη» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για την αλλαγή του πασαδόρου από πλευράς Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο τρίτο σετ και το πόσο άλλαξε τις ισορροπίες στην αναμέτρηση, τόνισε:

«Αυτό άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού, Νομίζω ότι είχαμε διαβάσει το παιχνίδι του βασικού πασαδόρου. Μπήκε ο Κασαπαλής και μέχρι να προσαρμοστούμε στα δεδομένα του αγώνα χάσαμε τα δύο σετ. Πάντως, το θετικό είναι ότι στο τέλος καταφέραμε και πήραμε την νίκη

Νομίζω ότι και πριν το ματς είχα πει ότι ήταν το πιο δύσκολο μέχρι τώρα εντός Ελλάδας. Τέτοια παιχνίδια βοηθούν την ομάδα. Βγαίνουν κάποια προβλήματα και αυτό μόνο θετικό μπορεί να κάνει στην ομάδα μου, αφού βλέπουμε πού πονάμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ