2014-11-17 12:33:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Μπαράζ επιθέσεων σε ανήλικες στην οδό Ευβοίας
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά περισσότερα από επτά είναι τα περιστατικά παρενόχλησης ανήλικων κοριτσιών από μεσήλικα στην περιοχή της οδού Ευβοίας, γεγονός που έχει θέσει σε κατάσταση συναγερμού τους κατοίκους και δη τους γονείς. Μάλιστα την προηγούμενη Δευτέρα, πατέρας κοριτσιού έδειρε τον άγνωστο δράστη ο οποίος ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και να εξαφανιστεί, ενώ πριν από δέκα περίπου ημέρες μία από τις ανήλικες δεν δίστασε να τον χτυπήσει με τη σχολική της τσάντα και να βάλει τις φωνές αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή. Παρ' όλα αυτά οι ενοχλήσεις του σε ανήλικες συνεχίζονται με αποτέλεσμα να έχει σπείρει τον φόβο και τον τρόμο στην περιοχή. Και οι κάτοικοι πλέον να ετοιμάζονται να ζητήσουν εγγράφως από τις τοπικές αστυνομικές αρχές τη διερεύνηση της περίπτωση και την αύξηση των περιπολιών στη γειτονιά τους.

Μάλιστα το θέμα έρχεται στο «φως» ύστερα από επικοινωνία των ίδιων των κατοίκων με την εφημερίδα «Κόσμος»
. Και πιο συγκεκριμένα, ύστερα από την επικοινωνία ανθρώπων που ήθελαν να μεταφέρουν το κλίμα ανησυχίας που είναι διάχυτο και αυτό της οργής και αγανάκτησης που είναι κάτι παραπάνω από έκδηλο στους γονείς των κοριτσιών που έτυχε να βρεθούν στο στόχαστρο του δράστη. Όπως κατήγγειλαν, πρόκειται για άνδρα γύρω στα πενήντα αλλά όσοι έτυχε να τον δουν λένε ότι δεν πρέπει να είναι κάτοικος της συνοικίας αφού ουδέποτε τον είχαν ξανασυναντήσει. Στέκεται σε διάφορα σημεία μεσημέρια ή βράδια και όταν βλέπει να πλησιάζει κάποιο κορίτσι δεν διστάζει να της επιτεθεί φραστικά. Χρησιμοποιεί χυδαίες εκφράσεις με πονηρό περιεχόμενο και στις περισσότερες περιπτώσεις οι ανήλικες το βάζουν στα πόδια κλαίγοντας!

Σε μια περίπτωση ...άπλωσε και χέρι!Στην περίπτωση που η ανήλικη τον χτύπησε με την τσάντα της, ο δράστης δεν περιορίστηκε μόνο στις ακατανόμαστες εκφράσεις. Μάλιστα, εν προκειμένω δεν φαίνεται να τις χρησιμοποίησε καθόλου στην αρχή. Αντιθέτως, είδε που πλησίαζε μια 16χρονη επιστρέφοντας από το σχολείο και αφού παραμόνευσε σε μια γωνιά βγήκε από πίσω της και άπλωσε το χέρι του θωπεύοντάς την στα οπίσθια! Ευτυχώς το κορίτσι αντέδρασε αστραπιαία γυρίζοντας και χτυπώντας τον στα πλευρά με την τσάντα της. Στη συνέχεια έτρεξε με όλη της τη δύναμη προλαβαίνοντας να φθάσει στο σπίτι της Άγριο ξύλο από πατέρα...Προ ημερών ένα ακόμα κορίτσι γύρισε σπίτι του έντρομο περιγράφοντας ότι περνώντας μπροστά από τον άγνωστο εκείνος της φώναζε λέγοντας διάφορα περίεργα για επίμαχα σημεία του σώματός της. Ο πατέρας της εξοργίστηκε και βγήκε από το σπίτι για να τον βρει. Τον εντόπισε και του επιτέθηκε χτυπώντας τον χωρίς προειδοποίηση. Μάλιστα στο σημείο άρχισαν να σπεύδουν κι άλλοι γείτονες, ωστόσο ο δράστης μπόρεσε να ξεφύγει.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πυρετός διεργασιών
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πυρετός διεργασιών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ