2014-11-17 15:20:40
Φωτογραφία για Τι σημαίνει το 30άρι του Καρρά στον Παπαδόπουλο και το παιχνίδι Ρόκκου - Ζαχαράτου
Όλοι σήμερα ασχολήθηκαν με τα 30άρια που έκανε κατα μέσο όρο η εκπομπή του... Σπύρου Παπαδόπουλου. Νούμερα που είχε να δεί ο ηθοποιός πολλά χρόνια. Πρωταγωνιστής; Η ζωντανή μουσική λαϊκή ιστορία του τόπου τα τελευταία 40 χρόνια. Ο Βασίλης Καρράς.

Πολλοί αναρωτήθηκαν τον λόγο. Γιατί ο Καρράς πούλησε; Πώς και έτσι; και ένα σωρό ακόμη κακίες.

Η απάντηση είναι απλή. Ο κόσμος που μένει πλέον τα βράδια του Σαββάτου στο σπίτι… χάρηκε ένα πρόγραμμα διασκεδαστικό. Έχει ανάγκη να διασκεδάζει. Και το έχουμε γράψει και στο παρελθόν.

Πώς σε περιόδους δύσκολους και κρίσης ο κόσμος στρέφεται στο λαϊκό τραγούδι. Ο πόνος το συναίσθημα η έκφραση της καψούρας και του πάθους συνιστούν από μόνα τους ως έννοιες ως σκέψεις τα σημαντικότερα κύτταρα αισιοδοξίας για τον Έλληνα. Έναν Έλληνα που έχει στο αίμα του την διασκέδαση. Σε αντίθεση με τους ευρωπαίους εταίρους μας.

Παρόντες στην εκπομπή; Και οι συνεργάτες του Καρρά. Έχουμε γράψει εδώ και μέρες ότι το συγκεκριμένο σχήμα-που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 28 του Νοέμβρη- θα δημιουργήσει πανικό στην Αθηναϊκή νύχτα.


Κι αυτό διότι η σκηνοθεσία, το concept της όλης παραγωγής θα είναι μοναδικό. Και μπορεί κανείς να μην περίμενε τόσα μεγάλα ονόματα να συνεργάζονται αρμονικά… ωστόσο ένα είναι σίγουρο. Πως όλοι μαζί θα το σπάσουν το «Έναστρον» λέμε.

Καρράς Ρόκκος Ζαχαράτος και Αμαρυλλίς προετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη μέρα. Ήδη τα πρώτα διήμερα είναι ρεζερβέ με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ομάδας από την πρώτη στιγμή.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ