2014-11-28 03:18:05
Φωτογραφία για Συμμετοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο σημερινό συλλαλητήριο ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ
Στο σημερινό γενικό συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ έδωσαν παρών οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ EΛΛΗΝΕΣ με κλιμάκιο αποτελούμενο από το γενικό γραμματέα Γιάννη Μοίρα, το γραμματέα Κινητοποίησης Γιώργο Ιωαννίδη, τα στελέχη της Γραμματείας Περιφερειακών Οργανώσεων Σπύρο Λορεντζάτο και Γιώτα Μαργέτη, τον εκπρόσωπο της Γραμματείας Συνδικαλισμού Θανάση Παπαδόγγονα καθώς και μέλη του Κινήματος.

Σχολιάζοντας την κινητοποίηση των εργαζομένων και τις γενικότερες εξελίξεις, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Μοίρας ανέφερε τα ακόλουθα:

«Το ναυάγιο στο Παρίσι έδειξε πώς είναι ανήμποροι, η εμμονή τους να μένουν γαντζωμένοι στην εξουσία δείχνει πώς είναι επικίνδυνοι. Σαμαράς - Βενιζέλος κατέστρεψαν Οικονομία και Κοινωνία και η καλύτερη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν είναι να δεχτούν τις εκλογές και να φύγουν μαζί με την Τρόϊκα και τα μνημόνια. Αυτό ήρθαν να τους φωνάξουν εξάλλου σήμερα εδώ οι εργαζόμενοι Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα. Πλησιάζει η ώρα της απαλλαγής. Και της μεγάλης πολιτικής αλλαγής: για μία Ελλάδα δυνατή, ανεξάρτητη και υπερήφανη».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ