2014-11-28 21:25:08
Φωτογραφία για ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΝΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΚΕΡΚΥΡΑ
Συναγερμός... τέλος στην Κέρκυρα, με τους πέντε από τους έξι ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκαν από την ίωση που χτύπησε το νησί να προπονούνται κανονικά και την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Η ηρεμία επέστρεψε στον Μιχάλη Γρηγορίου που την Τετάρτη είχε δει την ομάδα του να αποδεκατίζεται από την ίωση που είχε χτυπήσει ολόκληρο το νησί της Κέρκυρας με αποτέλεσμα να ταλαιπωρήσει και ποδοσφαιριστές της ομάδας. Για την ακρίβεια, οι Γκόμες, Μπόρχα, Ναγιάρ, Μαρκόφσκι, Μαραγκός και Ντιόγκο βρέθηκαν στο νοσοκομείο με ίωση και ήταν εξαιρετικά αμφίβολοι για την αναμέτρηση της Κυριακής με τους ερυθρόλευκους.

Με εξαίρεση τους δύο τελευταίους, οι υπόλοιποι είναι κανονικά στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτό γιατί, ο Ντιόγκο ακόμα ταλαιπωρείται από την ίωση, ενώ ο Μαραγκός αν και την ξεπέρασε, μαζί με τον Ζορμπά είναι τιμωρημένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έτσι, οι μοναδικές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της Κέρκυρας είναι αυτές των τριών ποδοσφαιριστών και όχι κάτι περισσότερο. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά την Πέμπτη, αλλά και την Παρασκευή και έτσι αναμένεται να ξεκινήσουν στο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.

Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς της Κυριακής...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ