2014-11-29 05:18:06
Φωτογραφία για Ο ΘΑΝΑΤΟΣ που έκανε την Κέιτ να βουρκώσει δημόσια!
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της η εγκυμονούσα δούκισσα του Κέιμπριτζ σε φιλανθρωπική εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε Από τη στιγμή που άρχισε να νιώθει καλύτερα, η Κέιτ (Kate) έχει φουλ ατζέντα και δεν σταματά να δίνει το "παρών" σε δημόσιες εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως σε κάποια από τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις τις οποίες έχει αναλάβει προσωπικά.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Νόρφολκ για τους σκοπούς του παιδικού νοσοκομείου East Anglia Children' s Hospices, του οποίου η Κέιτ είναι επίσημος βασιλικός προστάτης.

Εκεί η 33χρονη Κέιτ που μπαίνει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, συνομήλισε με γονείς και παιδιά, ενώ εντυπωσίασε ακόμη μια φορά με την υπέρκομψη, απέριττη και λιτή επιλογή ρούχου.

Όσο για την κοιλιά; Στα ίδια περίπου "κυβικά" με την τελευταία εμφάνιση. Δεν μας... τρομάζει ακόμη!

Πάντως, αυτό που χαρακτήρισε την εκδήλωση αυτή ήταν η συνάντηση που είχε η Κέιτ με τη συνομίλική της Λι Σμιθ (Leigh Smith) η οποία έχασε το παιδάκι της σε ηλικία μόλις τριών μηνών. Την επόμενη Παρασκευή η μικρή Μπεατρίς θα γινόταν ενός έτους.


Η Λι είχε γράψει στην Κέιτ πριν από μερικούς μήνες περιγράφοντας την κατάσταση της μικρούλας που έπασχε από μία πολύ σπάνια πάθηση καρδιάς και νοσηλεύτηκε στο Quidenham Hospice και εκείνη της είχε απαντήσει προσωπικά, γεγονός για το οποίο την ευχαρίστησε ιδιαίτερα τώρα σε αυτή τους τη συνάντηση.

Η Κέιτ ένιωσε τόσο μεγάλη συγκίνηση από αυτή τη συνάντηση που άνοιξε τα χέρια της και αγκάλιασε την άτυχη μάνα, ενώ φεύγοντας από τον χώρο της εκδήλωσης δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυά της, τα οποία και απαθανατίστηκαν στον φακό. Είναι το θέμα ευαίσθητο από μόνο του, είναι και οι ορμόνες...
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ