2014-12-11 17:32:21
Φωτογραφία για Ντόμινο εξελίξεων, τι λέει η Χαριλάου Τρικούπη για Παπανδρέου
Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις καθώς κάθε δράση μιας πλευράς προκαλεί άμεση αντίδραση Το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ήταν "καζάνι που βράζει" και οι παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ (Χ. Τρικούπη) είχαν προετοιμαστεί για τη μεγάλη ρήξη.

Χαρακτηριστικό ήταν και το γεγονός ότι όταν ο κυβερνητικός συνασπισμός αποφάσισε να επισπεύσει τις διαδικασίες για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας επέφερε αλλαγή ισορροπιών όχι μόνο κοινοβουλευτικά αλλά και στο εσωτερικό των κομμάτων.

Το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί και θα λειτουργεί ως εγγυητής της εθνικής σταθερότητας και θα αντιταχθεί στην πρόκληση πολιτικής σύγχυσης και αβεβαιότητας τόσο πριν όσο και μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας», είναι το πρώτο σχόλιο από τη Χαριλάου Τρικούπη στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου ο οποίος υπαινίσσεται σαφώς οτι θα κατέβει στις εκλογές με δικό του κόμμα. Συμβολικό θεωρούν, πολιτικοί αναλυτές, το γεγονός ότι αποφάσισε να διανείμει τη δήλωση του την ώρα που είχε κεντρική ομιλία συσπείρωσης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη ΚΟ της παράταξης του.

Υπενθυμίζεται ότι, στη δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «οι προοδευτικές δυνάμεις της χώρας, μπορούν και πρέπει να συμβάλλουν και στην υπέρβαση του αδιεξόδου και στην διαμόρφωση μιας βιώσιμης πορείας, για την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό. Αυτό είναι το χρέος μας και σε αυτό θα ανταποκριθούμε».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ