2014-12-12 18:52:22
Φωτογραφία για ΤΟ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
Συνέπεια της «εκστρατείας υποκίνησης μίσους» την οποία διεξάγουν «οι Παλαιστίνιοι ηγέτες» εκτιμά το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ ότι αποτελεί η επίθεση εναντίον της πρεσβείας της χώρας στην Αθήνα. Άγνωστοι άνοιξαν πυρ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα εναντίον της ισραηλινής πρεσβείας στην ελληνική πρωτεύουσα, προκαλώντας ελαφριές υλικές ζημιές αλλά όχι θύματα, σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία.

Η επίθεση αυτή «είναι η πιο πρόσφατη εκ των βίαιων ενεργειών που αποτελούν συνέπεια της εκστρατείας υποκίνησης μίσους την οποία διεξάγουν διεθνώς οι ηγέτες της Παλαιστινιακής Αρχής και φιλοπαλαιστινιακές οργανώσεις», υποστήριξε το ΥΠΕΞ του Ισραήλ σε μια ανακοίνωσή του. «Η διεθνής κοινότητα πρέπει να καταδικάσει την εκστρατεία αυτή και τις συνέπειές της», πρόσθεσε. Στην Ελλάδα έχουν γίνει πολυάριθμες διαδηλώσεις εναντίον της πολιτικής του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας.

Πάντως, με τα καλάσνικοφ που είχαν χρησιμοποιηθεί στην επίθεση στην οικία του Γερμανού πρέσβη πριν από έναν χρόνο πραγματοποιήθηκε και η σημερινή επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό. Η ΕΛ.ΑΣ. οδηγήθηκε σε αυτό το συμπέρασμα μετά την εξέταση των καλύκων, που περισυνελέγησαν από τον τόπο της επίθεσης και παρουσιάζει ομοιότητες με ενέργειες που έχει διαπράξει μια οργάνωση της άκρας αριστεράς, η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών», που έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ