2014-12-13 16:36:08
Φωτογραφία για Συλλήψεις για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια στο Ηράκλειο Κρήτης
Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, δεκα Έλληνες ηλικίας από 22 έως 39 ετών, μια 23χρονη Ελληνίδα και ένας 45χρονος Αλβανός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών σε καφετέρια, ιδιοκτησίας 46χρονου, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος Έλληνας ως υπεύθυνος καταστήματος, είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο-αίθουσα εντός του καταστήματος, σε 9 Έλληνες και στην κοπέλα να παίζουν χαρτιά, αλλά και να συμμετέχει ο ίδιος στην διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «TEXAS POKER» με χρήματα.


Κατασχέθηκαν συνολικά:

Το χρηματικό ποσό των τριακοσίων σαράντα ευρώ (340)  ευρώ, προερχόμενο από  τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων,

816 μάρκες διαφόρων χρωμάτων,

7 μάρκες με την ένδειξη «DEALER»

6 τράπουλες

Επιπλέον, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 45χρονος Αλβανός που είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου, κρυμμένος σε δέντρα απέναντι από το μαγαζί. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια του ελέγχου το εν λόγω κατάστημα, είχε τροποποιήσει τους όρους της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος από την αρμόδια Αρχή.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ