2014-12-17 14:41:22
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ
Ο Ολυμπιακός στο φετινό Champions League, πραγματοποίησε για ακόμη μια χρονιά πολύ καλές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να πετύχει μεγάλες νίκες κόντρα σε Ατλέτικο και Γιουβέντους.

Η πρόκριση ωστόσο στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν ήρθε, μιας και η "βέκια σινιόρα" συγκέντρωσε έναν βαθμό περισσότερο από τους ερυθρόλευκους.

Η εκπληκτική παρουσία των πρωταθλητών Ελλάδας, ειδικότερα μέσα στο Καραϊσκάκη, μάγεψε την ποδοσφαιρική Ευρώπη, κάτι που αναφέρουν και τα ξένα δημοσιεύματα ακόμα και τώρα.

Χαρακτηριστικό, είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «football-italia.net», η οποία κάνει λόγο για την πολύ κακή παρουσία της Γιουβέντους στα εκτός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Βέβαια, στην άσχημη παρουσία της Γιουβέντους στο Φαληρικό γήπεδο, έπαιξε ρόλο και η φοβερή εμφάνιση των παικτών του Μίτσελ, που τα έδωσαν όλα, πανηγυρίζοντας μια ακόμη επιτυχία.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η παρουσία της Γιουβέντους στα εκτός έδρας παιχνίδια με Ατλέτικο Μαδρίτης και Ολυμπιακό, ήταν νωθρή. Ωστόσο αργότερα η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ