2014-12-18 01:07:06
Φωτογραφία για Η εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στο σεμινάριο  του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΟΥ για το ΚΥΒΕΡΝΟΕΓΚΛΗΜΑ
Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του... Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Στελέχη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και Οργανισμών της Βουλής εκπροσώπησαν την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ», η οποία συμμετείχε με ειδικό θεματικό workshop στο 2ο Διήμερο Σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel. Το σεμινάριο διοργανώθηκε από το Ελληνικό Κέντρο για το Κυβερνοέγκλημα, το Safenet και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με θέμα την πρόληψη και καταπολέμηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Εισαγγελείς, Δικαστές, Καθηγητές της Νομικής και πολλοί εμπειρογνώμονες του χώρου, οι οποίοι ενημερώθηκαν στο πλαίσιο του 3ου θεματικού εργαστηρίου του σεμιναρίου για τις πρωτοβουλίες και τα εργαλεία της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ